Újra Campona shopping hétvége a Nők Lapjával!

Újra Campona shopping hétvége a Nők Lapjával!
2018.06.04. 08:18

A tavalyi sikerek után június 8-10-ig újra részese lehetsz a nagy vásárlási láznak, amikor is a Nők Lapja jóvoltából akár 50% kedvezménnyel szerezheted be magadnak legújabb kedvenceidet! Az aktuális (23. heti) lapszámban több mint 80 kedvezményes kupont találsz a legkülönbözőbb üzletekből.

9-én és 10-én, azaz szombaton és vasárnap ráadásul egy csomó izgalmas programmal vár a Nők Lapja stand! A szépségsarokban szakemberek mutatják meg. hogyan hozhatod ki magadból a legtöbbet, és egy varázslatos sminket és kérhetsz magadnak az idei nyári trendekre hangolva.

A színtanácsadóktól megtudhatod azt is, milyen árnyalatok állnak neked a legjobban, és hogyan tudod őket kombinálni, hogy még harmonikusabb és vonzóbb legyen a megjelenésed. Friss manikűrt is készítenek neked itt,  a stílustanácsadók pedig a teljes összhatásban tudnak sokat segíteni – nem is akárkik ők, hanem neves divatbloggerek, komoly követőtáborral!

A legkisebbek szórakozásáról is profik gondoskodnak: foglalkoztató sarokkal, lufikkal, arcfestéssel várják őket.

Gyere el a barátnőddel vagy a családoddal, vásárolj nyugodt körülmények között, élvezd a nyári divat szépségét és szépülj a Nők Lapjával a Camponában!

hétvége nők lapja shopping

Még több
Divat