ALEXACHUNG x Superga: a tornacipők, amikre vártunk!

A kapszulakollekció különleges anyagokat kombinál nőies színekkel

2018.03.28. 15:09

A brit divattervező, modell és TV-s műsorvezető, Alexa Chung most az SS18 Superga ® kampány arcaként és egy exkluzív kapszulakollekció tervezőjeként mutatkozott be. Alexa Chung 2017-ben indította el a róla elnevezett márkát, számos sikeres együttműködést és kampányt követően a világ legismertebb brandjeivel, mint amilyen a Superga-val közös első,  2011-es kampánya is volt.
Az ALEXACHUNG márka víziója olyan ruhák megalkotása volt, amelyeket az emberek fel is akarnak venni, bemutatva Alexa népszerű szabászati stílusát, amelynek különlegessége, hogy amellett, hogy ötvözi a párizsi eleganciát a new yorki vagánysággal, a márka minden ruhadarabjában és kiegészítőjében benne van az ő eklektikus egyénisége.
Alexa Chung közös munkája a Superga-val 2011-ben kezdődött,amikor ő volt a márka nagykövete. Mivel azóta is töretlen a lelkesedése a márka iránt, visszatért, és megtervezte a saját, 2018-tavaszi-nyári Superga cipőkollekcióját. A kampányt Los Angelesben fotózták, és visszaadja a Superga esszenciáját és karakterét, Alexa jellegzetes stílusával ötvözve.


Amellett, hogy a Superga arca, Alexa az ALEXACHUNG-gal bemutatja saját személyes stílusát. Újraértelmezte a Superga sziluettjét (2750, középmagas és sarok nélküli) különböző textúrával és színekkel. Olyan cipőket alkotott, amelyeket az emberek szívesen hordanak, különleges anyagokat – lakk, szatén, vászon, frottír – összekombinálva nőies színekkel, mint a piszkosfehér, burgundy vagy az égszínkék. Az eredmény az elegáns és a rock’n’roll ötvözete, amelyben ALEXACHUNG kapcsolatba lép az időtlen Superga stílussal.


“Az anyám Superga-t hordott amikor gyerek voltam, így ezek nekem mindig klasszikus cipők voltak, amelyek évek óta a mindennapi öltözékem részét képezik. Csodálatos volt visszatérni ehhez a márkához tervezőként, és együtt létrehozni egy kollekciót erre a szezonra, mert a Superga az első cégek között volt, amelyeknek kampányt tervezhettem. Olyan, mintha hazajönnék.” Alexa Chung
Alexával a szeretet soha nem hal meg.

A kollekcióból itt tudsz rendelni: https://www.superga.co.uk/alexachung

2018 alexa chung superga tornacipő

Még több
Divat