Vörös + rózsaszín: a tavasz legjobb színkombinációja!

Inspiráció és styling tippek – tanuld meg te is hordani!

2017.03.16. 09:10

Trendriadó! Ahogy már megírtuk, vörösben pompáznak a kifutók, és a piros árnyalatok máris kiemelkedő szerepet kapnak a friss street style összeállításokban. Készen álltok, hogy ti is éljetek velük? Akkor figyeljetek, mert a skarlát, cseresznye és karmazsinvörös darabok számára új élet kezdődik. Vegyetek búcsút a rég divattól, mely szerint ezeket feketével, vagy kékkel kell párosítani, és kombináljátok a vöröset most rózsaszínnel! Nincs most ennél menőbb színremix.

Erre láthattunk bizonyítékot a Miu Miu (eperszínű fűző cukorka blúzzal), Valentino (mintás hosszúruha piros, lilás és hűvös pink árnyalatokban), az Emporio Armani (lila blézer málnaszínű, laza nadrággal), a Gucci (lakkos piros ruha diáklányos rózsaszín masnival) és a Trussardi (vörös bőrkabát a fukszia ruhával) tavasz-nyári kollekciójában is:

Aztán a divathetek alkalmával láthattuk, hogyan terjed el a színkombináció a street style-ban. Nagyon népszerű például az Attico két színben pompázó selyemköntöse, melyet farmerral, vagy külön ruhaként viselnek.

Nem véletlen az sem, hogy az Instagramon megjelent a #pinkandred hashtag, ami többezer eredményt és számtalan stílustippet jelez. Tanuld meg te is, hogyan érdemes folytatni ezt a hipernőies trendet!

2017 divat pink piros rózsaszín vörös

Még több
Divat