Így készül Palvin Barbi az ünnepekre

A magyar topmodell mutatta be az Intimissimi karácsonyi kollekcióját a márka Fashion Street-i üzletében. Ez alkalomból villáminterjút is készíthettünk vele.

Így készül Palvin Barbi az ünnepekre
2016.12.19. 09:47

A rajongók sűrű tömegén kellett átverekednünk magunkat, hogy bejussunk az üzletbe, megnézzük az ünnepi fehérnemű választékot és beszélgessünk Palvin Barbival. A topmodell a nagy forgatagban is frissen és kedvesen fogadott minket.

Hogyan töltöd az idei karácsonyt?

Mint minden évben, most is a szűk családdal. 20-án vagy 21-én jövök haza, remélem, sikerül mindennel elkészülnöm!

Melyik a kedvenc karácsonyi dekorációs stílusod? Klasszikus, modern, skandináv, popos?

Bár sokszor lenyűgöznek az olyan, látványos megoldások, mint a sok ezüst dísz vagy a hófehér, én maradok a klasszikus piros-zöld-aranynál, kevés fénnyel, nem túlzásokba esve – ez melengeti meg a szívemet igazán.

Ha bármilyen menüt összeállíthatnál szentestére, mit választanál?

Maradnék annál, amit Anyukám évről évre főz – sütőtökleves és lazac vagy tőkehal. Hú, éhes is lettem hirtelen!

A bekuckózós téli napokon miben szeretsz lenni otthon?

A sok munka mellett pihenőnapokon előfordul, hogy ki sem kelek az ágyból, úgyhogy leginkább pizsamában. Itt az Intimissimiben mindig találok olyan otthoni öltözékeket, amik kifinomultak, de kényelmesek is.

Milyen fehérnemű passzol hozzád leginkább?

Ami csipkés, szexi, de melltartóban is az abszolút kényelmes, nem push upos vagy merevítős darabokat preferálom. Amit most viselek, a Precious Light Elena Balconette, a kedvencem a téli kollekcióból, nagyon tetszenek az extra elülső pántok rajta!

Mik a terveid szilveszterre?

Azt hiszem, megfogadom majd, hogy még jobb legyek, mint ebben az évben. Ami az ünneplést illeti: tavaly átaludtam a éjfélt. úgy döntöttünk a nővéremmel, hogy otthon maradunk. Azok a bulik, amiket az emberek nagyon várnak, sokszor nem sülnek el igazán jól, ezért inkább most sem tervezek előre.

fehérnemű intimissimi karácsony modell palvin barbara pizsama szilveszter újév ünnep

Még több
Divat