Méret tanácsadás és szexi szájfény vár a Triumphnál!

Az egyik legintimebb női ruhadarab a melltartó, mely mindennapjaink része és elengedhetetlen kelléke, mégis a nők 80%-a sajnos nincs tisztában saját méretével. Ezért a Triumph azt a célt tűzte ki, hogy minél több hölgynek segítsen megtalálni az Igazit, így ingyenes méret tanácsadásuk során szakértő eladóik garantáltan segítenek megtalálni az ideális fazont a megfelelő méretben, a megfelelő alkalomhoz.

Méret tanácsadás és szexi szájfény vár a Triumphnál!
2016.12.09. 17:09

Az elmúlt két évben a globálisan több mint 2 millió nő vett már részt a Triumph méret tanácsadásán, amely azt bizonyítja, hogy igenis szükség van évről-évre megismernünk az aktuális méretünket, ugyanis a női test folyamatosan változik, melyet a fehérnemű választáskor is figyelembe kell vennünk. Az ünnepi készölődés egy rendkívül stresszes és rohanós időszak, ezért a Triumph arra bíztatja a hölgyeket, hogy jelentkezzenek be ingyenes méret tanácsadásukra, és szánjanak magukra is egy kis időt. A méret tanácsadáson kívül most karácsony alkalmából minden résztvevőt egy ajakdúsító Catrice szájfénnyel ajándékoz meg a Triumph, hogy kívül belül megszépüljünk a közelgő ünnepekre.

triumph1

És hogy miért is ilyen fontos a személyes méret tanácsadás? A Triumph több mint 120 éve gyűjt tapasztalatokat a nők melltartó-viselési szokásairól, de 2014-ben egy újabb lépésre szánta el magát. 10 000 nőt kérdeztek meg a melltartó-választással kapcsolatos szokásaikról, frusztrációjukról, problémáikról.

Az online fórumokon meglepően nagyszámú, több mint 3 millió keresés történik világszerte a melltartóválasztás témájában, amiből kiderül, hogy a megfelelő méret, a jó fazon és a kényelem a legfontosabb szempontok a fehérnemű kiválasztásakor. A felmérés azt is igazolta, hogy a nők 76 százaléka még mindig nem biztos abban, hogy a jó méretű melltartót hordja-e.

A divat és a stílus kevésbé bizonyultak fontos szempontnak a fehérnemű kiválasztásánál, azonban a nők 68 százaléka számára kiemelkedően fontos, hogy az adott ruhához stílusban és fazonban is passzoló fehérneműt viselje, azaz a fehérneműt elsősorban kiegészítőként választják az öltözetükhöz.

A megkérdezett nők több mint 73 százaléka egyetértett azzal, hogy a kényelmetlen melltartó rossz hatással van a közérzetükre, negatívan hat a munkakedvükre, volt, akinél pedig még az állásinterjú során nyújtott teljesítményt is kedvezőtlenül befolyásolta.

triumph2

Triumph küldetése, hogy megkönnyítse a hölgyek számára a melltartóválasztás problémáját, ezért a cég online felületein már elérhető több alkalmazás a témában, melyben sok hasznos tanácsot talál az érdeklődő, illetve ezen alkalmazáson keresztül közvetlen méret-tanácsadási időpontot is tud foglalni a Triumph legközelebbi üzletében.
Triumph magyarországi weboldalán is elérhető az ún. Fit Finder alkalmazás, melynek segítségével sok fontos információt megtudhatunk a melltartóválasztással kapcsolatosan, illetve rögtön be is lehet jelentkezni online tanácsadásra.

Bejelentkezés ITT!

2016 divat karácsony melltartó méret Triumph

Még több
Divat