Brazil szupermodellek olimpiai lázban

Hétfőn elkezdőtek az Olimpiai Játékok Brazíliában, az országban, amely nem csak fantasztikus tengerpartjairól, esőerdeiről és a bossa nováról ismert, hanem - nos, a szupermodelljeiről is. Íme, a legismertebbek közülük!

Brazil szupermodellek olimpiai lázban
2016.08.10. 12:44

GISELE BUNDCHEN

Gisele Bündchen, alias Brazília leghíresebb exportcikke, pénteken az Olimpia megnyitó ünnepségén a világ leghosszabb kifutóján lépdelt végig, összesen 128 métert sétálva gyönyörű testtartással magassarkújában. Ezt elnézve nem csoda, hogy ő a világ legtöbbet kereső modellje!

ADRIANA LIMA

Egy másik nemzeti kincs, a kékszemű szépség azóta világhírű, mióta először lett a Victoria’s Secret modellje, 2000-ben.  Tizenhat évvel később, kétgyerekes anyukaként még mindig a világ egyik legkeresettebb modellje.

ALESSANDRA AMBROSIO

A Victoria’s Angels első brazil különítményének harmadik tagja, a világ egyik legszebb nőnemű teremtménye. Ha bármikor vakációról ábrándoznál, csak keresd fel az Instagram oldalát, csupa fürdőruhás, koktélos, tengerpartos képet látsz majd.

RAQUEL ZIMMERMANN

#happyinternationalsurfingday #internationalsurfday 🏄 #hawaii

Raquel Zimmermann (@raquel_zimmermann) által közzétett fénykép, 2016. Jún 20., 16:02 PDT

Raquel az egyik legnagyobb név a szakmában, nemrég egy álomszerű Prada kampányban tűnt fel, melyet Steven Meisel rendezett. Szabadidejében gitározik, szörföl és gördeszkázik, nagyon vagány!

LAIS RIBEIRO

A brazil modellek legújabbika, aki Victoria’s Secret angyal lett. 18 évesen kezdett el modellkedni, miután életet adott Alex nevű kisfiának, és szerény, brazil falusi környezetéből a világ legexkluzívabb kifutóiig jutott. Ez aztán a sikertörténet!

2016 Adriana Alessandra brazil brazília Gisele modell olimpia Ribeiro szupermodell Zimmermann

Még több
Divat