Jennifer Lopez saját cipőkollekciót tervez

Az énekesnő a híres olasz dizájnerrel, Giuseppe Zanottival közös kollaborációba kezd! Januártól már elérhető lesz a cipőket és kiegészítőket is tartalmazó kapszulakollekció.

Jennifer Lopez saját cipőkollekciót tervez
2016.07.28. 13:18

„Én is ölni tudnék egy pár cipőért, mint bármelyik másik lány! Amikor végigsétálok a vörös szőnyegen, fontos, hogy a ruhámhoz tökéletesen passzoló cipő legyen rajtam, így érzem magam szexinek, gyönyörűnek és bátornak. A Giuseppe-vel közösen megálmodott kollekció olyan lett, amilyet mindketten vártunk – szenvedélyes és szikrázó!” – mondta Lopez.

jlo-elle

Giuseppe kreációira a pasztell, hideg szürke és meleg bézs árnyalatok jellemzőek. De kristállyal kirakott darabokkal és kígyóbőr printes gladiátor cipőkkel is találkozhatunk majd a kollekcióban.

jlo-elle

„Mindig is inspirált Jennifer, és szeretem, ahogy az általam tervezett cipőkre néz – csak természetes, hogy most együtt dolgozunk!” – mondta Giuseppe Zanotti. „A kollekció, akárcsak Jennifer, érzéki, kifinomult, modern, de ugyanakkor játékos is.” – tette hozzá a tervező.

jlo-elle

A kapszulakollekció a Giuseppe Zanotti Design üzletekben, online a www.giuseppezanottidesign.com oldalon, valamint a kijelölt üzletekben lesz elérhető világszerte.

cipő cipőkollekció cipőtrend divat Giuseppe Zanotti Jennifer Lopez kapszulakollekció új kollekció

Még több
Divat