Vasárnapig óriási meglepetéssel vár a Calzedonia!

Az önfeledt nyárhoz hozzátartozik a vízpart és a fürdőruha, egyéniségünknek és alakunknak megfelelőt választani viszont nem egyszerű feladat. A Calzedonia mix&match akciójával most könnyedén variálhatod megjelenésedet!

Vasárnapig óriási meglepetéssel vár a Calzedonia!
2016.06.10. 12:28


Calzedonia, a fürdőruha tervezés egyik első számú specialistája, idén is stílusos modellekkel, innovatív anyagokkal és trendteremtő fazonokkal ünnepli a nyarat.

A márka stílusszótárában is alapfogalom a mix&match, így a 2016-os szezonban is számtalan, egymással szuper divatosan kombinálható, szemet gyönyörködtető darabot kínál, a trendi retrótól a színpompás trópusin át, a letisztult sportosig, minden hangulatban. A Calzedonia ráadásul most vasárnapig, azaz június 12-ig különleges akcióval lepi meg azokat, akik hétvégi vásárlókörútra indulnak, vagy frissíteni akarják bikini készletüket és kedvelik a kreatív és trendi kombinációkat: minden 19.000 Ft fölötti vásárlás esetén egy, a promócióban szereplő, brazil fazonú bikinivel ajándékoz meg, amely a legjobb barátodként teheti változatosabbá és még stílusosabbá strandszettjeidet.

calzedonia-elle

Lehet ennél jobb pillanat a bikinivadászatra?

ajándék bikini calzedonia calzedonia summer show 2016 fürdőruha nyaralás shopping

Még több
Divat