Táskatársak Pap Annamáriától

Annamaria Pap új, tavaszi-nyári kollekciója egyértelműen bebizonyította, hogy egy magyar márkának is lehet létjogosultsága a világ divatforgatagában.

Táskatársak Pap Annamáriától
2016.05.26. 11:05

A letisztult vonalvezetések átgondolt tervezőmunkáról árulkodnak, a precíz, minden igényt kielégítő megmunkálás és az apró részletekben megjelenő, eddig csak a legnagyobb világmárkáknál tapasztalt megoldások valamint anyaghasználat pedig egyértelműsítik, hogy itt bizony a legfelső kategóriával állunk szemben.

Az új kollekció táskái egytől egyig olasz női neveket viselnek, ami – mint a tervezőnőtől, Pap Annamáriától megtudtuk – nem véletlen. Olaszország neve mára egybeforrt a divattal. Milánó, amit gyakran – és valljuk be okkal – a divat fellegváraként említenek, a világ divattrendjeit meghatározó szereplői között foglal el előkelő helyet.

A táskák olasz, első osztályú alapanyagokból, kézzel készülnek, és a névválasztás, ha úgy tetszik egyfajta tisztelgés az olasz divat előtt.  Mindannyian ismerjük a mediterrán életérzést: a laza, életigenlő, de ugyanakkor igényes és öntudatos attitűd visszaköszön az új kollekció minden egyes darabjában. Bár ízig-vérig prémium kategóriás termékekről beszélünk, az átgondolt tervezésnek és a praktikusságnak köszönhetően a hétköznapokban is tökéletes társként tekinthetünk rájuk, legyen szó egy koktélpartiról a naplementében, vagy egy fontos üzleti megbeszélésről, ahol a legjobb formánkat kell nyújtanunk.

A tavaszi-nyári kollekció magas minőségű marhabőrből, kézzel készített kézi- és válltáskákat, pénztárcákat, borítéktáskákat, charmokat és kártyatartókat vonultat fel. Hasonlóan a korábbiakhoz, precízen kidolgozott részletek és praktikus belső terek jellemzik az új kollekció darabjait is. A vagány, mégis visszafogott színkombinációk és új, izgalmas anyagok segítségével gyerekjáték lesz ütős outfiteket összeállítanod! Igazi kuriózumnak számít a szálhúzott réz gravírozott címke, rajta a márka védjegyévé vált cuki kis szitakötővel.  A nagy világmárkák közkedvelt barkás bőre, minőségi olasz fémkellékek és YKK cipzárak teszik még ellenállhatatlanabbá az aktuális termékpalettát. Pap Annamária az új kollekciójával azokat célozza meg, akik egy igazi minőségi, tartós, és nem utolsó sorban trendi társra vágynak. Ha egy vérbeli prémium táskával szeretnénk kényeztetni magunkat a mindennapokon, vessünk egy pillantást a www.annamariapap.com oldalra, ahol rengeteg gyönyörű táska és kiegészítő között válogathatunk. Hogy megérdemeljük-e? Ez nem kérdés!

2016 annamaria pap bőr divat milánó olasz táska tavasz-nyár

Még több
Divat