3 fontos divattanács Olivia Palermótól

3 fontos divattanács Olivia Palermótól
2016.04.12. 17:30

Olivia Palermo New York-i divattanácsadó és stylist szerint az igazi styling a kreativitásról és a különböző minták vagy anyagok kombinálásáról, illetve ennek a képességnek az elsajátításáról szól, annak érdekében, hogy ruhadarabjainkat és kiegészítőinket céltudatosan és könnyedén variálhassuk. Mi a cél? Egy tökéletes ruhatár összeállítása, amely abban segít, hogy minden nő a legjobb formáját hozza.

1. Az A-P-A szabály: Arányok, Paletta és Anyagok

A tökéletes styling a gondosan megalapozott darabokon, a hangsúlyos színeken és kiegészítőkön múlik, amelyeket újra és újra magabiztosan kombinálhatunk: “A ruhatár összeállításának lényege tényleg arról szól, hogy megtaláljuk a megfelelő arányokat, színpalettát és azokat az anyagokat, amelyek illenek testalkatunkhoz” – mondja Palermo. “Nagyon fontos, hogy minden helyzetben maradj önmagad és magabiztos. A mindennapjaidba pedig vigyél egy kis színt, amivel feldobhatod hangulatod!”


2. Ne csapongj!

Tekintettel arra, hogy a kortárs divat egyre sebesebb léptekben halad, az évszakok pedig szinte egybeolvadnak, az olasz divatmárka alapelvévé vált, hogy minden egyes divatbefektetésből a lehető legtöbbet lehessen kihozni. “Azt gondolom, hogy a MAX&Co. minden egyes kollekciójában vannak olyan alapdarabok, amelyek a tavaszból vagy a nyárba vagy akár az őszbe is átrepíthetnek” – mondja Olivia. “Szeretem a bő szárú nadrágot, amely nagyon sokoldalú: lehet blúzzal viselni, illetve garbóval, egy oversize mellénnyel kiegészítve. Ezt nevezem én örök, hű darabnak!”


3. Színesítsd az összeállításod!

Dobd fel a szettedet, vedd stílusosra a figurát… Nem számít a megfogalmazás, a lényeg, hogy egy extra csavarral és kevés igyekezettel még izgalmasabbá tegyük az outfitünket. Olivia kedvenc stílus-kiegészítője az öv. “Képes megváltoztatni az egész alakot, ezért fontos, hogy mindig kéznél legyen, különböző színekben” – javasolja. Érdemes megfogadni a tanácsait – ráadásul, mivel az olasz divatház idén márciusban megnyitotta első magyarországi üzletét a MOM Parkban, kedvenc darabjait sem nehéz beszerezni!

divat divatikon ikon márka max&co olasz olivia palermo ötlet stílus stílusikon tipp trükk

Még több
Divat