A szezon 5 imádnivaló szoknyája

Végre itt a szoknyaszezon! Már a harisnyát is félretehetjük, így teljes pompájukban tündökölhetnek kedvenceink. Hódolj minél több stílusnak - most megmutatjuk a nyár befutóit!

A szezon 5 imádnivaló szoknyája
2015.05.11. 18:25

Rojtos szoknya

A tavasz-nyári szezon abszolút kedvence. Minél több rojt fityeg rajta, annál jobb, de lehet mini, midi vagy maxi hosszúságú is. A Woodstock vonal kissé háttérbe szorul, viseld inkább minimalista vagy sportos holmikkal, attól függően, hogy mennyire extra darab.

H&M Concious kollekció, 29 990 Ft

A-vonalú miniszoknya

Már ősszel megérkezett a 60-as évekből visszatérő kedvenc, de az időjárás miatt nyáron még jobban szeretjük. Szupercsinos egy betűrt inggel és egy térdig felfutó gladiátorszandállal.

Bershka, 8995 Ft

Mintás midiszoknya

A magas derekú fazonok továbbra is népszerűek. Ez az a forma, ami minden testalkaton jól mutat és igazi jolly jokerként variálható. Viseld haspólóval, ha teheted, mert az a trend lassan kigyűrűzik és néhány évig valószínűleg nem tűnik fel újra.


Gombos maxiszoknya

Aki nem akarja mutogatni a lábait, annak sem kell csüggednie, az elöl gombos maxiszoknya a megoldás! A melegebb napokon viselhetjük trikóval vagy body-val, de ha újfajta sziluettre vágysz, párosíts hozzá egy hosszabb inget vagy ingruhát és kösd át övvel (ebben az esetben akár a szoknya övével) a derekad.

Lisa Marie Fernandez, 455 dollár

Csíkos ceruzaszonya

Ez a fazon rögtön az irodát juttatja eszünkbe, de különböző vastagságú, játékos csíkokkal a szabadidőnkben is jó szolgálatot tehet. Pompásan mutat egy feliratos pólóval, de a vállakat szabadon hagyó blúzzal is.

Stradivarius, 4995 Ft

Rovatfotó: Popsugar

2015 ceruzaszoknya divat maxi midi mini nyár nyári ruha szoknya szükséged van tavaszi trendek

Még több
Divat