Oscarra öltöztetünk

Korábban már megtettük tétjeinket és gondolatban kiosztottuk az idei Oscar-díjakat, most pedig azon ábrándoztunk el, mit fognak viselni a színésznők a vörös szőnyegen. Íme 12 estélyi, ami szerintünk remekül állna a jelölteknek - vasárnap éjjel pedig minden kiderül!

2015.02.18. 19:12
Katt a galériára!
12 fotó

Oscarra öltöztetünk

1 of 12
2 of 12
3 of 12
4 of 12
5 of 12
6 of 12
7 of 12
8 of 12
9 of 12
10 of 12
11 of 12
12 of 12

  2 of 12
Oscarra öltöztetünk

Felicity Jones a vörös szőnyeg új üdvöskéje, ruhaválasztásaival eddig rendre lenyűgözte a divatkritikusokat. Szereti a különleges formákat, ám a magamutogatás vagy túlzottan sokat láttató szettek távol állnak tőle, ez a szokatlan Delpozo estélyi remekül állna neki.

  3 of 12
Oscarra öltöztetünk

Rosamund Pike kedveli a trükkös kivágásokat, ebből a szempontból pedig igazi mestermű ez a Versace estélyi. És, ha úgy alakul, hogy ő nyeri a szobrot, arannyal is jól fog mutatni!

  4 of 12
Oscarra öltöztetünk

Sienna Miller az Amerikai mesterlövész jelölése miatt vesz részt a gálán. Az utóbbi időben a korábbi bohókás stílus helyett a modern ruhákat részesíti előnyben. Remekül állna neki ez a Zac Posen ruha, mely letisztultságában is éppen eléggé különleges.

  5 of 12
Oscarra öltöztetünk

Patricia Arquette legtöbbször feketét és klasszikus formákat visel. Ez egyszer - ha már ő tűnik kategóriája legesélyesebbjének - reméljük, egy kicsit szokatlanabbat választ. A Carolina Herrera ruha nőies felsőrésze remekül hangsúlyozná Patricia idomait.

  6 of 12
Oscarra öltöztetünk

Emma Stone kedveli a játékos megoldásokat, elragadó lenne a tüllrétegekkel megbolondított Jean Paul Gaultier Couture ruhában.

  7 of 12
Oscarra öltöztetünk

Reese Witherspoon a klasszikus szabások felkent papnője, cserébe viszont gyakran kísérletezik élénk színekkel a vörös szőnyegen. Csak úgy ragyogna ebben a sárga Monique Lhuillier estélyiben.

  8 of 12
Oscarra öltöztetünk

Naomi Watts a Birdman jelölése miatt lesz ott a gálán. Kis vadságot vinne a vörös szőnyegre ebben a Jenny Packham ruhában.

  9 of 12
Oscarra öltöztetünk

Keira Knightley az elmúlt időkben vagy Giambattista Valli ruhát vagy Valentinót viselt, ez utóbbira tippelnénk az Oscaron is. Ennek a romantikus ruhának olyan a szabása, hogy Keira egyre növekvő pocakja is elfér benne.

  10 of 12
Oscarra öltöztetünk

Királynőhöz méltó ruhában vizionáljuk Julianne Moore-t, akinek idén van eddig a legnagyobb esélye elnyerni a legjobb színésznőnek járó díjat, melyet már régóta megérdemel. Christian Siriano tervezte ezt az applikált csodát. Színre színt!

  11 of 12
Oscarra öltöztetünk

Laura Dern többször viselt már csillogó ruhát a díjátadókon. Ez az Elie Saab darab pedig még virágmintával és áttetsző rétegekkel is fel van turbózva, mégis decens, reméljük, ezt viseli majd.

  12 of 12
Oscarra öltöztetünk

Az idén tizenkilencedszer jelölt Meryl Streep valószínűleg úgy jár a gálára, mintha csak a szomszédba menne, három szobor után nincs min izgulnia. A ruhaválasztást sem szokta túlgondolni , jól bevált lazán elegáns stílusán semmi pénzért nem változtatnánk. Vasárnap ebben a csodás Armani Privé szettben látnánk szívesen, az ékszerekkel és kiegészítőkkel együtt.

Képek: style.com

Még több
Divat