5 divathír, amiről tudnod kell

5 divathír, amiről tudnod kell
2015.01.19. 16:23
Katt a galériára!
5 fotó

5 divathír, amiről tudnod kell

1 of 5
2 of 5
3 of 5
4 of 5
5 of 5

  2 of 5
5 divathír, amiről tudnod kell

Az F&F új Valentin-napi kollekcióval jelentkezett, melyet a Szürke ötven árnyalata című könyv inspirált, és az írónő, E.L. James is közreműködött a tervezésben. A fehérneműk mellett hálóingek, pizsamák, köntösök és szemmaszkok is helyet kaptak a csábító kollekcióban. Az első rész alapján készült filmet február 15-én mutatják be a magyar mozik.

  3 of 5
5 divathír, amiről tudnod kell

A Kingsman: A titkos szolgálat az első olyan film, melynek jelmezei megvásárolhatóak a nagyközönség számára, a Mr. Porter (a Net-a-Porter férfi megfelelője) nevű luxus férfimárkákat kínáló online áruházzal együttműködve. A Kingsman egy tinédzser-kémtörténet vígjátékba ágyazva, Colin Firth-szel (és remekbeszabott öltönyeivel) a főszerepben. A kollekció már elérhető a Mr. Porter oldalán, a film pedig február 12-én érkezik a hazai mozikba.

  4 of 5
5 divathír, amiről tudnod kell

Decemberben már bejelentették, hogy a Gucci 9 év után megválik kreatív igazgatójától, Frida Gianninitől. A tervek szerint a 2015 ősz-téli kollekció bemutatóját még felügyelte volna, azonban pár napja kiderült, hogy már elhagyta a divatházat, így már a január 19-én bemutatott férfikollekciót sem fejezte be. Egyelőre nem lehet tudni, hogy ki lesz a Gucci következő dizájnere. (Fotó: Getty Images)

  5 of 5
5 divathír, amiről tudnod kell

John Galliano a Margiela divatház élén tért vissza a divatvilágba, méghozzá annak Artisanal névre keresztelt Haute Couture kollekciójával, amit egy mindössze százfős, válogatott közönségnek mutattak be. A ruha-műalkotások többnyire kedvező kritikákat kaptak, Galliano pedig szokásos jelmezei helyett a divatház fehér köpenyében hajolt meg. A következő mérföldkő a március végén várható 2015 ősz-téli ready-to-wear kollekció lesz, ahol még pontosabban kiderül, milyen irányt képzel el a tervező.

.

adidas divat divathír divattervező f&f frida giannini gucci hír john galliano kingsman maison margiela margiela mr porter pharrell williams stan smith trendek

Még több
Divat