Angyali karkötők

A Caprai család tulajdonában lévő olasz Cruciani márka története Milánóban kezdődött. Az eredetileg minőségi felsőruházattal foglalkozó cég 2011-ben megalapította Cruciani C "Luxury Pop" irányvonalát. Egy darabka luxus, egy darabka olasz életérzés, elérhető áron. Most a magyar Angels' Army-nakl terveztek karkötőket.

Angyali karkötők
2013.12.11. 10:46

Nőnek lenni csodálatos dolog, ugyanakkor nagy kihívás egyszerre helytállni feleségként, anyaként, házitündérként és dolgozó nőként. Szükség van arra, hogy néha időt szakítsunk magunkra és megteremtsük saját “énidőnket”. Ebben segít a nőknek az Ördög Nóra és Törköly Erika által megálmodott Angels’ Army, a nagyszerű kezdeményezések elkötelezettje, a Cruciani Hungary pedig megalkotta az Angyalműhelynek dedikált angyalszárnyas makramékarkötőt, mely kétféle változatban és tíz-tíz színben érhető el, a fehértől a fukszián és a türkizkéken át a lurex verziókig.

Ajándékozz angyalszárnyat, egy kis gondoskodást, hogy szeretteid a csuklójukra tekintve úgy érezhessék, őrangyaluk óvja lépteiket – és nem csak karácsonykor…

angels' army cruciani karkötő ördög nóra

Még több
Divat