A Cruciani karkötőkkel támogat egy gyermekkórházat

A Cruciani olasz divatház csatlakozott a Miami Children's Hospital (MCH) "Together for the Children" kampányához, 600 000 makramékarkötőt adományozva a kórháznak.

A Cruciani karkötőkkel támogat egy gyermekkórházat
2013.10.18. 10:13

A felajánlással mintegy 11 800 000 dollár bevételhez juthat a Miami Children’s Hospital az elkövetkező 5 évben. A karkötőt az mcfh.org/donate weboldalon keresztül tudják megrendelni az adományozók. A Cruciani alapítója, Luca Caprai azt nyilatkozta: “Nagyszerű érzés egy ilyen ügyet támogatni, és segíteni a Miami Children’s Hospital Foundation-t rendkívüli küldetésében, abban, hogy megelőzze, feltárja és kezelje a gyermekek betegségeit az Államokban, és szerte a világon.”

“A márka alapítása óta elkötelezett a jótékonysági kezdeményezések mellett világszerte – ezúttal a Miami Children’s Hospitalt támogatja az Egyesült Államokban. Nem is lehetnénk büszkébbek, hiszen egy ilyen nagyszerű kórház fejlődését mozdíthatjuk előre, mely az egyik legjobb az országban” -mondta Laura Sordo, a márka nemzetközi kommunikációs igazgatója. “Ezek a karkötők kifejezik azon törekvésünket, hogy közelebb hozzuk egymáshoz az embereket, és segítsünk a gyermekeken.”

A kampány bemutatása a média, a kórház vezetői, az alapítvány igazgatótanácsa, betegek és családjaik részvételével zajlott a Miami Children’s Hospital-ben, ahol a különleges, MCH Cruciani karkötőket többek közt a kórház fiatal betegei, a Grammy-díjas énekes, Juanes, az NBA Világbajnok Miami Heat játékosok, Shane Battier és Ray Allen, a díjnyertes színész és spanyol szappanopera sztár, Juan Soler és a baseball-legenda, Sammy Sosa mutatták be.

Az este folyamán Juanes csatlakozott a Miami Children’s Hospital David M. Walters International Pediatric Hall of Fame nagyköveteihez, akik között olyan neves sztárok szerepelnek, mint Walt Disney, Dwayne Wade, Beyoncé Knowles és Audrey Hepburn. Az MCH Foundation első elnök-vezérigazgatójáról elnevezett David M. Walters International Pediatric Hall of Fame, melyet 1986-ban alapítottak, olyan embereket díjaz, akik jelentősen hozzájárultak a gyermekek boldogságához és egészségéhez. Ez az MCH Foundation részéről adható legnagyobb elismerés.

cruciani jótékonyság karkötő mch miami children's hospital

Még több
Divat