Passzítsd a körömlakkod az új Triumph bikinidhez

A Triumph aktuális nyári fürdőruha-kollekcióját a világ legkülönbözőbb kultúrái ihlették, a lenyűgöző színű, változatos modellekhez pedig különleges akciót találtak ki: az OPI lakkok 12 árnyalatából választhatsz ajándékot, ha náluk vásárolsz.

Passzítsd a körömlakkod az új Triumph bikinidhez
2013.05.24. 18:36

Nemrég a Triumph showroomjában jártunk, ahol közelebbről is megismerkedhettünk az idei nyári szezonra szánt bikinikkel és egyrészesekkel, melyeket többek közt Afrika vibrálása, St. Tropez nagyvilági pezsgése, és a trópusok hangulata ihletett. A visszafogott sötétkéktől és nude színektől az élénk pink és sárga, pöttyös, csíkos és virágos mintás darabokig terjed a skála.

 

A változatosság a fazonok sokféleségében is megmutatkozik: egyaránt található a kollekcióban háromszög-melltartós bikini, rafinált egyrészes, alakformáló hatású alsórész, push-upos és hasat takaró felső is, ráadásul a mix&match jegyében született szériák darabjait szabadon variálhatjuk egymással. Így F kosárig bármilyen testalkatú és ízlésvilágú nő könnyen találhat hozzá illő fazont. Az új fürdőruhák már a forradalmi, X-tra Life Lycra nevű anyagból készültek, amely nemcsak légáteresztő, de nagyon gyorsan is szárad.

 

A Triumph most a pompás fürdőruhák mellé egy akcióval is kedveskedik, hogy igazán kifogástalanul indulhass napfürdőzni: az OPI 12 árnyalatból álló kollekciót állított össze a márka számárs, melyből vásárlásod mellé megkapod az új fürdőruháddal leginkább harmonizáló színt. A teljes fürdőruha-kollekció megtekinthető a Triumph weboldalán, az akcióval kapcsolatos játékokat és folyamatosan frissülő információt pedig a Facebook oldalukon találtok.

akció fürdőruha körömlakk opi shopping Triumph

Még több
Divat