Utazni hív a Louis Vuitton

Talán furcsa, de ez a Louis Vuitton első reklámfilmje. A cég kampányaiban eddig soha nem csalódtunk, és mivel a koncepció  most sem változik – gyönyörű nő, igéző tekintet és a brand híres bőrtáskái –, a jól bevált recept valószínűleg mozgóképen is működni fog.

Utazni hív a Louis Vuitton
2012.11.27. 11:00

Arizona Muse, az amerikai származású modell tökéletes franciasággal illik a kisfilm helyszínéül választott Louvre-ba. A reklám története szerint Arizona, karján egy Louis Vuitton táskával besiet a múzeumba, a kötelező turistasétát rövidre zárva elrohan a Mona Lisa előtt, talál egy rejtélyes bőröndöt, amit kinyit a nyakában lógó kulccsal, kiveszi a benne rejlő nem kevésbé rejtélyes borítékot, végül egy hőlégballon segítségével megszökik az őt szemmel tartó férfi elől.

A divatház a kulccsal mint új világokat megnyitó eszköz szimbólumával invitál kalandos utazásra. És mint tudjuk, egy utazás elengedhetetlen kelléke a táska – ha nőkről van szó, lehetőleg minél több színben, stílusban és méretben, ha pedig Louis Vuitton reklámról, akkor a márka védjegyéül szolgáló LV monogramos kivitelezésben.

November közepétől többek között Amerikában, Angliában, Franciaországban és Kínában landolt a képernyőkön a kis egyperces.

louis vuitton reklám Vuitton

Még több
Divat