Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szujó Nóra
Szujó Nóra
biomérnök, az almost 1.618 vezető termékfejlesztője

A bőr és az arról való gondoskodás mindig is központi szerepet töltött be Szujó Nóra életében. Maga is évekig küzdött bőrproblémákkal, szerette volna megérteni, mi és miért történik a bőrével. Így indult el azon az úton, ami végül az ULTRAGREEN minősítéssel rendelkező, zöld technológiákon alapuló almost 1.618 márka laboratóriumáig vezetett.

 

Már friss diplomásként is nagyon eltökélt volt Szujó Nóra, az egyetemi évei után biztosan tudta, hogy olyan dolgokkal szeretne foglalkozni, melyekkel értéket teremthet és nem mellesleg kiélheti az alkotás iránti szenvedélyét.

Saját bőrproblémáival vívott harca, és a szüntelen megoldáskeresés terelte mostani szakmája felé, azonban a bőrrel, pontosabban a saját bőrrével való egészséges kapcsolódás időbe telt.

Számra a termékfejlesztés különleges flow-élmény: egy szuper női csapat irányítójaként alkotni, elveszni a részletekben és folyamatos finomhangolást végezni a már megalkotott termékeken. A fejlesztések során a legfontosabb szerepe a hatóanyagoknak van, a hatékony bőrápoláson túl a tudatos bőrápolás azonban itt nem állhat meg.

Y generációs kutatóként az volt az álma, hogy kollégáival egy olyan tudatos, hatóanyag-központú skincare márkát hozzanak létre, melyben a termékek környezetbarát, modern technológiákkal készülnek.

A környezet védelmét és a magas minőségű, megbízható alapanyagok használatát a skincare iparágban óriási felelősségének érzi, mert amikor egy terméket fejleszt, nem csak a bőrünkért felelős, hanem a környezetéért is. A 21. században az egyik legfontosabb feladat és egyben óriási kihívás, hogy a formulák környezetbarát, biológiailag lebomló és megújuló energiaforrásból származó zöld technológiával készüljenek. A csomagolóanyagok kiválasztásánál is az egyik legfontosabb szempont a termék minőségmegőrzése mellett a környezet védelme, ezért 90%-ban az üveg és papír csomagolóanyagot választja, minimalizálva a műanyagok szerepét.

Web: https://almost1618.com/

Facebook: https://www.facebook.com/almost1.618

Instagram: https://www.instagram.com/almost1.618/

ELLE AWARDS 23

Az Elle Awards jelölőbizottsága kivétel nélkül csak olyan nőket választott, akik munkásságukkal, elért eredményeikkel példát mutatnak - és nem csak nőknek. A listában lesznek ismerős és új arcok is, mi viszont azt gondoljuk, ebben a csapatban mindenki megérdemli a hírnevet.


Köszönjük a rengeteg szavazatot! A nyerteseknek gratulálunk.

Az ELLE Awards digitális pénzügyi partnere a Raiffeisen Bank.

ELLE Skin and Body további jelöltjei

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük. A további kategóriákban még 2022. szeptember 5-ig van lehetőséged jelöltjeink közül választani.

további kategóriák megtekintése

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük.

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK MEGTEKINTÉSE