Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Feller Adrienne © Kőfaragó Zsuzsi
Feller Adrienne
alapító, termékkreátor, illóolajmester – Adrienne Feller Szépségterapeuta Akadémia és szépségápolási termékek

Az Adrienne Feller és a Panarom márkák alapítója már gyerekként érezte, hogy közeli kapcsolatot fog ápolni az alkímiával. Akkor még játék gyanánt készített a különböző füvekből keverékeket, ma pedig ugyanilyen lelkesedéssel veti bele magát a színtiszta növényi alapanyagok és a legjobb minőségű illóolajok világába, hogy azokat a mindent átható szépség szolgálatába állítsa.

 

Az élet olykor fejbe vág, de előfordul, hogy csak azért, hogy a legjobb irányba tereljen bennünket. Feller Adrienne-nel is ez történt, amikor végzős szépségterapeutaként, egy stockholmi könyvesboltban a fejére esett az a bizonyos könyv, ami megváltoztatta az életét. Amikor a könyv földet ért és kinyílt, az állt benne: Aromatherapy. Villámcsapásként érte a felismerés – anélkül, hogy tudta volna, mit is jelent valójában –, hogy ez az ő útja. Szó szerint ütős indulás volt.  

Azóta is a természet által oly nagyszerűen megalkotott illatesszenciák rejtélyét kutatja. Nagy pillanat, amikor az illatok felfedik nemcsak a bőrhöz, de a lélekhez vezető útjukat, amikor a lényeg megmutatja valódi arcát. Amikor a bőr és a lélek között felfedezzük a csodálatos kapcsolódást. Amikor megértjük, hogy a szépség valójában a létezés esszenciája, a külső és belső bőség megnyilvánulása. A szépségünkben mutatkozik meg mindaz, amik vagyunk: a lelkesedésünk, a hitünk, az éberségünk, a tiszteletünk önmagunk és mások felé, a mozdulataink, a humorunk és a nagyvonalúságunk. Minden, amik vagyunk, az a szépségünkben, a vonásainkban jelenik meg. 

Adrienne-t a valódi szépség kibontakozásának, megőrzésének segítése motiválja. Hogy egy krém-, olaj- vagy illatkompozíció a boldog és kiegyensúlyozott létezés támogatója legyen. Szépséget, kapcsolódást, az érintést tanítani, tabukat lebontani, átölelni, felemelni, együtt lenni, alkotni, boldognak látni másokat. Ezek inspirálják. Ez az útja és minden pillanatát élvezi.  

A termékfejlesztés mellett a márkákhoz kapcsolódó aromaterapeuta és szépségterapeuta képzések vezetője is egyben.


Web: https://adriennefellerwebshop.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/AdrienneFellerBudapest/?locale=hu_HU

Instagram: https://www.instagram.com/felleradrienne/

ELLE AWARDS 23

Az Elle Awards jelölőbizottsága kivétel nélkül csak olyan nőket választott, akik munkásságukkal, elért eredményeikkel példát mutatnak - és nem csak nőknek. A listában lesznek ismerős és új arcok is, mi viszont azt gondoljuk, ebben a csapatban mindenki megérdemli a hírnevet. Ezért arra kérünk, szánj pár percet arra, hogy a leírásokból mindenkinek megismerd a munkásságát, és annak add a szavazatod, akit a leginkább érdemesnek tartasz erre az elismerésre. Tudjuk, nagyon nehéz, de ha valakinek igazán számít a véleménye, az te vagy!

ELLE Skin and Body további jelöltjei

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük. A további kategóriákban még 2022. szeptember 5-ig van lehetőséged jelöltjeink közül választani.

további kategóriák megtekintése

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük.

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK MEGTEKINTÉSE