Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Dr. Beke Dóra
Dr. Beke Dóra
bőrgyógyász-kozmetológus

Önmagunk legjobb formáját elérni anélkül, hogy filtereket kellene használnunk – ebben nyújt segítséget dr. Beke Dóra. Munkájában a tökéletességre törekszik, de közel sem egy uralkodó szépségideálnak akar megfelelni, mert vallja: a tökéletes arc mindenki esetében más és más.

 

Dr. Beke Dóra 2020-ban alapította meg a TökéletesArc Klinikát azzal a céllal, hogy bőrgyógyászati munkájával segítse a szépülni vágyó pácienseket, akik a legdiszkrétebb kezelésekkel a legszebb eredményt kaphatják nála.

A „tökéletes arc” számára az arc egyedi szépségének harmóniájában rejlik, mintsem a korunk által diktált perfekcionizmusban. Ahogy a klinika szlogenjében is fogalmazott, számára a mindig az adott ember arca a legfontosabb: a szeplők, az egyedi vonások, tesznek egy arcot harmonikussá és ezzel széppé, számára pedig tökéletessé. Célja a kezelések során az, hogy az egyedi arcvonások és az arc karakterének megőrzése mellett fiatalítsa az arcbőrt és tegye üdévé a megjelenést.

Filozófiája azon alapul, hogy önmagunk legjobb formáját érjük el, anélkül, hogy filtereket használnánk. A social media felületein keresztül a legkorszerűbb, leghatékonyabb, természetes fiatalságot biztosító és az egyedi szépséget kiemelő kezeléseket ismerteti meg a követőivel, és edukálja őket a leggyakoribb bőrbetegségek kezelési lehetőségeiről.

Web: https://www.tokeletesarc.hu/

Instagram: https://www.instagram.com/dr_beke/

ELLE AWARDS 23

Az Elle Awards jelölőbizottsága kivétel nélkül csak olyan nőket választott, akik munkásságukkal, elért eredményeikkel példát mutatnak - és nem csak nőknek. A listában lesznek ismerős és új arcok is, mi viszont azt gondoljuk, ebben a csapatban mindenki megérdemli a hírnevet. Ezért arra kérünk, szánj pár percet arra, hogy a leírásokból mindenkinek megismerd a munkásságát, és annak add a szavazatod, akit a leginkább érdemesnek tartasz erre az elismerésre. Tudjuk, nagyon nehéz, de ha valakinek igazán számít a véleménye, az te vagy!

ELLE Skin and Body további jelöltjei

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük. A további kategóriákban még 2022. szeptember 5-ig van lehetőséged jelöltjeink közül választani.

további kategóriák megtekintése

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük.

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK MEGTEKINTÉSE