Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Lovas Rozi
Lovas Rozi
Egyszer lent podcast

Megtalált magában valahol mélyen egy tiszta, zűrzavaroktól és hamis hangoktól mentes pontot Lovas Rozi, ide próbál meg mindig visszatalálni. Az Egyszer lent podcast alapítójaként olyan emberekkel beszélget, akik megjárták a gödör mélyét, de sokkal erősebben kerültek ki belőle.

 

„Az én törekvésem az, hogy mindig minden úgy legyen hiteles, hogy közben a lehető legszemélyesebb és legőszintébb is. Feladatom, hogy megőrizzem a minőséget, hogy kíváncsi és jelen idejű legyek.” Nemcsak a színház-, de a tévésorozatok rajongóinak is ismerősen cseng Lovas Rozi neve. A Junior Prima díjas színésznő a budapesti Radnóti Színház tagja, tanulmányait a Kaposvári Egyetem művészeti karán végezte. A Pécsi Országos Színházi találkozón kétszer is elnyerte a Legjobb 30 év alatti színésznő díját. 2014-ben a Színházi Kritikusok Céhe a legígéretesebb pályakezdőnek választotta. A szélesebb közönség A mi kis falunk és a Gólkirályság című televíziós sorozatokból ismerheti, 2018-ban elnyerte a Televíziós Újságírók Díját.

Az internetes világban mindeközben egészen más arcát ismerhette meg a közönség. Az Egyszer lent podcast hangjaként olyan emberekkel beszélget különös érzékenységgel, akik életük során nagyon nehéz helyzetbe kerültek, mégis fel tudtak állni a padlóról.

A Radnóti Színház Közelebb a közügyekhez elnevezésű társadalmi felelősségvállalás projektjében két gyermek édesanyjaként az örökbefogadás témájára hívja fel a figyelmet. „Amióta gyerekeim vannak, többször feldereng bennem az a szimpla kérdés, hogyan lehet nem szeretni a gyerekeket, hogyan lehet szeretés, ölelés nélkül felcseperedni, lenni. Amióta gyerekeim vannak, egyértelműen érzem, mi az, ami fontos, mi az, amire megéri energiát, érzelmet, gondolatot fecsérelni. Érzem, mennyire felszabadít, ha játszom, mennyivel gazdagabb lett az érzelemvilág, amihez nyúlni tudok. Szabadabbnak és biztonságosabbnak érzem a színészi létezésemet.”

Instagram: https://www.instagram.com/lovasrozi/

Spotify: https://open.spotify.com/show/7LQQ2a0F5fymmCbgY9s8nI

ELLE AWARDS 23

Az Elle Awards jelölőbizottsága kivétel nélkül csak olyan nőket választott, akik munkásságukkal, elért eredményeikkel példát mutatnak - és nem csak nőknek. A listában lesznek ismerős és új arcok is, mi viszont azt gondoljuk, ebben a csapatban mindenki megérdemli a hírnevet. Ezért arra kérünk, szánj pár percet arra, hogy a leírásokból mindenkinek megismerd a munkásságát, és annak add a szavazatod, akit a leginkább érdemesnek tartasz erre az elismerésre. Tudjuk, nagyon nehéz, de ha valakinek igazán számít a véleménye, az te vagy!

ELLE Content Creator további jelöltjei

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük. A további kategóriákban még 2022. szeptember 5-ig van lehetőséged jelöltjeink közül választani.

további kategóriák megtekintése

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük.

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK MEGTEKINTÉSE