Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Bukovicsné Békefi Daisy © Eszter Heltai
Bukovicsné Békefi Daisy
@greens_of_daisy

A modern kori füvesasszony megtestesítője Bukovicsné Békefi Daisy, aki napról napra virágba borítja követői hírfolyamát. A háromgyermekes édesanya és kertészmérnök az egészséges életmód elkötelezett híve, egyben a gyógynövények szerelmese.

 

A természet szeretete gyerekkorától elkísérte Daisy-t. Családi biogazdaságban nőtt fel, édesanyja természetgyógyász, igazi gyógyfüves asszony, akitől már egész fiatalon elleshette a különböző növények jótékony hatásait. A tőle szerzett ismereteit egyetemi tanulmányai során folyamatosan bővítette, a diplomamunkáját végül gyógyhatású vadnövények témában írta. Ezután a mesterszakkal párhuzamosan kozmetikus képzésre járt, mivel érdekelte, hogyan tudná a gyógyfüvek iránti szenvedélyét a szépségápolásban is kamatoztatni.

Pár éve @greens_of_daisy néven kezdett tartalmat gyártani gyógynövényekről, hasznos gyomnövényekről, receptekről a természet patikájából és a természetközeli életmódról, ami őket is jellemzi. Ennek hatására rengeteg megtiszteltetés érte, amiért elképesztően hálás. Jelölték az év ismeretterjesztő tartalomgyártója díjra, majd Go Green nagykövet lett, több gyógynövényes cikke is megjelent, valamint 2022-ben Pataki Ági oldalán képviselhette a környezettudatosságot.

Félénk személyiségnek tartja magát, de ez a sok élmény és a pozitív visszajelzés bátorságot adott egy régi álma megvalósításához, a GREENSofDAISY gyógynövényes natúrkozmetikai termékcsalád létrehozásához. Mint az élet legtöbb területén, a bőrápolásban is a természetességre, tudatosságra törekszik, ezekkel a kozmetikumokkal pedig a vegyszermentes, hatékony bőrápolást szeretné kínálni azoknak, akik megtapasztalnák a természet erejét.

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100068907653750

Instagram: https://www.instagram.com/greens_of_daisy/?hl=hu

Tiktok: https://www.tiktok.com/@greens_of_daisy?lang=hu-HU

ELLE AWARDS 23

Az Elle Awards jelölőbizottsága kivétel nélkül csak olyan nőket választott, akik munkásságukkal, elért eredményeikkel példát mutatnak - és nem csak nőknek. A listában lesznek ismerős és új arcok is, mi viszont azt gondoljuk, ebben a csapatban mindenki megérdemli a hírnevet. Ezért arra kérünk, szánj pár percet arra, hogy a leírásokból mindenkinek megismerd a munkásságát, és annak add a szavazatod, akit a leginkább érdemesnek tartasz erre az elismerésre. Tudjuk, nagyon nehéz, de ha valakinek igazán számít a véleménye, az te vagy!

ELLE Content Creator további jelöltjei

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük. A további kategóriákban még 2022. szeptember 5-ig van lehetőséged jelöltjeink közül választani.

további kategóriák megtekintése

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük.

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK MEGTEKINTÉSE