Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Kovács Patrícia © Gregus Máté
Kovács Patrícia
Páholy-díjas színművész

Kovács Patrícia ízig-vérig színházi színésznőnek tartja magát, aki hálás azért, mert sok lehetőséget kapott mozi- és sorozatszerepekben is, emellett rendszeresen szinkronizál. De nemcsak nemzetközi sztároknak kölcsönzi a hangját, hanem szívesen hallatja is, ha van olyan ügy, ami miatt úgy érzi, szükség van erre. Ahogy az ELLE-nek adott interjújában fogalmazott: jó értelemben vett harcos feministának tartja magát.

 

 

2003-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, a legendás Máté Gábor-osztályban, majd osztálytársaival hat évvel később, 2009-ben állították színpadra az önéletrajzi ihletésű „Kovács Patrícia” előadást. A színház mellett a társadalmi ügyek is fontos helyet foglalnak el a szívében. Társalapítója a SUHANJ! Alapítványnak, ami sérült és fogyatékkal élő gyermekek és családjuk sportolási lehetőségeit próbálja szélesíteni.

Valid. Kind. Brave. Ez a három szó nem véletlenül van rá tetoválva. Ezek a szavak inspirálják a munkában és a magánéletben is. Hogy érvényes legyen, és kedves meg bátor. Saját elmondása szerint a szakmai életében eddig folyamatosan mellette állt a szerencse, mind a színházi, mind a filmes felkérésekben, amit igyekezett szorgalommal meghálálni, és azzal, hogy jóra fordítja azt a népszerűséget, amit elért. Folyamatosan lehet rá számítani emberi jogi kérdésekben, minden lehetséges eszközével támogatja azokat a szervezeteket, akik mellé oda tud állni.


Facebook: https://www.facebook.com/kovacspatriciaofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/kovacspatriciahivatalos/?hl=hu

ELLE AWARDS 23

Az Elle Awards jelölőbizottsága kivétel nélkül csak olyan nőket választott, akik munkásságukkal, elért eredményeikkel példát mutatnak - és nem csak nőknek. A listában lesznek ismerős és új arcok is, mi viszont azt gondoljuk, ebben a csapatban mindenki megérdemli a hírnevet. Ezért arra kérünk, szánj pár percet arra, hogy a leírásokból mindenkinek megismerd a munkásságát, és annak add a szavazatod, akit a leginkább érdemesnek tartasz erre az elismerésre. Tudjuk, nagyon nehéz, de ha valakinek igazán számít a véleménye, az te vagy!

Az év színésznője további jelöltjei

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük. A további kategóriákban még 2022. szeptember 5-ig van lehetőséged jelöltjeink közül választani.

további kategóriák megtekintése

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük.

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK MEGTEKINTÉSE