Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Borsi Flóra
Borsi Flóra
vizuális alkotó

A lány, aki bármivé át tudja alakítani magát – a legtöbb helyen így emlegetik Borsi Flórát. És ebben semmi túlzás nincsen, Flóra a képein valóban olyan alakot ölt, amilyet csak szeretne. Hol hófehér virágba borul, hol rózsaszín flamingóként pózol, hol pedig polipcsápok nőnek ki a fejéből. A fotómanipuláció nagymestere sorra kapja a meghívókat a világ legismertebb galériáitól és művészeti fesztiváljaitól.

 

Szürreális képei az identitás, a kapcsolatok, az érzelmek és az álmok témaköreire összepontosítanak. Borsi Flóra képzőművész, vizuális alkotó egyszerre ragadja meg az emberi psziché összetett erejét és törékenységét. Szakértőként egyensúlyozik a sötét fantáziák és a hangulatos álmok határán, egyszerre hátborzongató és okos metaforáival világít rá arra, mit jelent gondolkodni, érezni, álmodni a városi világban. Munkáiban gyakran megjelenik a női alak, a test és az én közötti kapcsolat kérdéseit vizsgálva.

Flóra neve akkor lett egy csapásra ismert a világ művészköreiben, amikor 2014-ben az ő művét választották ki a Photoshop nyitóoldalára. 2019-ben már ő tervezte az Adobe Creative Cloud arculatát. Szerepelt az amerikai Forbes 30 sikeres 30 év alatti listáján, Európától az Egyesült Államokig számos nemzetközi kiállítást tudhat maga mögött, műveit többek között a Louvre-ban is kiállították. 2021-ben elnyerte az Firenzei Biennálé fotó kategóriájának nagydíját, az összművészeti eseményt városszerte az ő képeivel promotálták.

Web: https://floraborsi.com/projects

Facebook: https://www.facebook.com/floraborsiofficial/?locale=hu_HU

Instagram: https://www.instagram.com/floraborsiofficial/?hl=hu

Behance: https://www.behance.net/yayuniversal

ELLE AWARDS 23

Az Elle Awards jelölőbizottsága kivétel nélkül csak olyan nőket választott, akik munkásságukkal, elért eredményeikkel példát mutatnak - és nem csak nőknek. A listában lesznek ismerős és új arcok is, mi viszont azt gondoljuk, ebben a csapatban mindenki megérdemli a hírnevet. Ezért arra kérünk, szánj pár percet arra, hogy a leírásokból mindenkinek megismerd a munkásságát, és annak add a szavazatod, akit a leginkább érdemesnek tartasz erre az elismerésre. Tudjuk, nagyon nehéz, de ha valakinek igazán számít a véleménye, az te vagy!

Az év fiatal tehetsége további jelöltjei

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük. A további kategóriákban még 2022. szeptember 5-ig van lehetőséged jelöltjeink közül választani.

további kategóriák megtekintése

Kérjük szavazatod leadásához add meg email címed:

Köszönjük! Szavazatodat rögzítettük.

TOVÁBBI KATEGÓRIÁK MEGTEKINTÉSE