Emma Wattson a szingli-pozitivitás élharcosa lett

Sok ideig tartott, amíg megszerette az egyedüllétet

2019.11.12. 17:42

Emma Watson nem kifejezetten szószátyár típus, ha a szerelmi életéről van szó, de a brit Vogue-nak elárult néhány részletet a magánéletéről: nincsen kapcsolata és egyáltalán nem bánja. Sőt, kifejezetten elégedett ezzel a helyzettel. De nem mindig volt ezzel ennyire kibékülve, amiről Watson a magazin decemberi számában bővebben beszélt.

,,Sosem hittem ebben az “egyedül is boldog vagyok” dumában” – mondta. ,,Hosszú ideig tartott, de most tényleg boldog vagyok. Ezt úgy hívom, hogy saját magam ‘öntársa’ vagyok.”

Watson általánosan beszélt arról, milyen hatással volt rá az a nyomás, hogy egy bizonyos szintre eljusson harminc éves koráig, amit jövő áprilisban fog betölteni. Elárulta, hogy 2019 egy”nehéz” év volt, mert “tele volt elvárásokkal” arra vonatkozóan, hogy hogyan képzeli el az életét 30 évesen.

,,Egy idő után már úgy voltam vele, hogy “miért kerít mindenki ekkora feneket a 30-nak? Egyáltalán nem nagy ügy…” – kezdte. ,,29 évesen is stresszes vagyok és szorongok. Rájöttem, hogy ez azért van, mert hirtelen előtérbe került ez az elvárás, amit a tudatalattim hozott felszínre. Ha nincs saját otthonod, ha nem vagy férjnél és még nem szültél gyereket, viszont közelítesz a 30-hoz és a karriered nincsen egy őrülten stabil szakaszban, hanem még mindig próbálod kitalálni, mit kezdj az életeddel, akkor valószínűleg temérdek mennyiségű szorongás ér a mindennapok során.”

Idővel Watson elfogadta és ünnepelni kezdte az életének jelenlegi szakaszát: építi a karrierjét és saját szabályi szerint próbál érvényesülni, nem pedig mások elvárásai szerint.

egyedüllét emma watson kapcsolat szingli

Még több
Arcok