Will Smith az új filmjében pont úgy néz ki, mint a fiatal Will Smith

Emlékszünk még a Kaliforniából jöttem sorozatra?

2019.04.24. 16:55

 

“Hé, az a színész, aki a fiatal Will Smith-t alakítja, pont úgy néz ki, mint Will Smith fiatalon!” – mondtam magamban, miközben a ‘Gemini Man’ előzetesét néztem. Az akciófilm az Oscar-díjas Ang Lee rendezésében készül, amiben Will Smith egy ügynököt játszik, de saját maga fiatalabb verzióját is ő játssza el. A fiatal énje érdekes módon pontosan úgy néz ki, mint a Kaliforniába jöttem című ezeréves sorozatban.

Így néz ki a fiatal Will Smith a filmben:

Éveket fiatalítottak az arcán, eltüntettek minden apró ráncot, kisimították a bőrét, de ami a legfontosabb, ez a felnyírt afroamerikai frizura. Azt hiszem, ebben a frizurában van a titok elrejtve. Ha más hajvágást kapott volna, akkor azt mondanám, hogy: “szép próbálkozás volt Ang Lee, de egyértelmű, hogy nem vagy tisztában Will Smith fiatalságának esszenciájával.”

Ezek az összetevők szükségesek a fiatal Will Smith-hez: felnyírt frizkó, hátrafordított sapka (opcionális), élénk színű és mintázatú ruhák, sokkal több trikó, mint amire emlékeztem, és DJ Jazzy Jeff.

Be kell ismerni, hogy a CGI sem tökéletes, ezért a megfiatalított Will Smith arca néhol sokkal inkább hasonlít arra a Will Smith-re, aki az Én, a robotban harcolt, mintsem a 19 éves Bel-Air villában lébecoló változatára. Mindenesetre a Gemini Manben feltűnő fiatal Will Smith nagyon is olyan, mintha egy időcsavarnak köszönhetően az 1994-es korszakot élő Will Smith került volna be a filmbe. Van egy jelenet az előzetesben, ahol a színész ordítva kezd el sírni. Őszintén? Mintha csak bevágtak volna egy jelenetet a Kaliforniába jöttem egyik epizódjából.

Hogyan lehetséges, hogy Will Smith ennyire jól néz ki, miközben a fiatal énjével beszélget? – kérdeztem attól az énemtől, aki a fantasztikus felfedezés és a nagyjából 30 Kaliforniába jöttem klip megnézése előtt voltam.


Nem vagyok száz százalékosan a CGI és a számítógépes fiatalítás híve, de azt gondolom, hogy ha a fiatal Will Smith-ről beszélünk, akkor meg kell említenünk az Amerika Kapitány filmeket is, ahol Samuel L. Jackson tűnik fel a képernyőn megfiatalítva. Na jó, ha elkezdjük ezt a listát, akkor sosem lesz megállás. A sztárok lassan megállnak az öregedéssel, és lehet, hogy a jövőben majd a 80 éves Zac Efron még mindig gimis szerepeket fog játszani? Vajon Mark Ruffalo 110 évesen a saját öccsét fogja alakítani?

Üdv a szép új világban!

Nem számít, meddig mehetünk el a számítógépes arcfiatalításban, azért azt tudjuk, hogy vannak sztárok, akik alapból nem öregednek. Gondoljunk csak Paul Ruddra,aki bármikor bebújhat egy egyetemista srác bőrébe. Lássuk, mihez kezd ezzel majd a CGI!

ang lee gemini man kaliforniából jöttem Will Smith

Még több
Arcok