Csodálatos Julia

Julia Roberts októberben ünnepli az 50. születésnapját, és végre megtalálta a helyét. A „világ legszebb nője”emellett világmárkák arca, újabban a Calzedoniáé. Ellenállhatatlan humorral mesélt az ELLE-nek szerelemről, együttérzésről és a legújabb filmjéről.

Csodálatos Julia
2017.09.09. 09:55

Malibuban vagyunk egy júniusi reggelen.
Julia Roberts a semmiből bukkan elő, kék hippiruhában, papucsban, vizes hajjal. Akár mezítláb is lehetne, mint két éve
George Clooney mellett a vörös szőnyegen Cannes-ban. Híres mosolyával üdvözöl mindenkit, sokakat már régóta ismer. Amikor a stáb hezitál a háttérrel kapcsolatban, viccelődve mondja: „Remélem, a modellel elégedettek vagytok!” Hát hogy ne lennénk! Varázsa magával ragadó: máig azok közé a hírességek közé tartozik, akiknek a nevével szinte bármit el lehet adni.
30 éves karrierje alatt egy sor változatos karaktert formált meg, Csodácska című, legújabb filmjében egy eltorzult arccal született kisfiú fáradhatatlan anyját alakítja, amiről sok más mellett szívesen beszélt nekünk.


ELLE: Az idén a People magazin ötödször választotta a világ legszebb nőjének, ami rekord. Sokat jelent ez önnek?
Az ilyesmi sosem szabadna, hogy túl sokat jelentsen. Persze rendkívül hízelgő, de távolságtartással kell kezelni.
ELLE: Először a ’80-as években szerepelt a listán. Változott azóta?
Te jó ég, az egész életem megváltozott azóta! Sokkal pontosabban tudom, hol a helyem a világban. Van egy férjem és három gyerekem.
ELLE: Az ikrei, Hazel és Phinnaeus már majdnem tinédzserek. Aggódik a közelgő nehéz korszak miatt?
Az egész család nagyon kíváncsi és izgatott. A házban mindenki azon gondolkodik, mi fog történni. A várakozás érződik a levegőben, de nem aggódom. Annyira megbízom bennük, hogy elképzelhetetlennek tartom, hogy egy nap gyökeresen más emberekként ébrednek fel, csak azért, mert volt egy szülinapjuk. Ha értik, hogy milyen változásokon mennek keresztül, minden rendben lesz.
ELLE: Néhány éve azt mondta nekünk, a gyerekeinek fogalmuk sincs arról, hogy az anyukájuk híres. Mit tudnak most a karrierjéről?
Amikor meglátogatnak egy forgatáson, úgy tűnhet, nekem van a legjobb és legegyszerűbb munkám a világon. A barátaimmal vagyok, mindenhol gyönyörű ruhákat viselhetek, és élvezem az életet valami csodálatos helyen. Ez semmi mást nem árul el nekik, csak azt, hogy nagyon szerencsés vagyok. A maguk módján jönnek rá és dolgozzák fel, azt hiszem, néha pontosan értik, mit is jelent ez, máskor pedig nem. De abban teljesen biztosak, hogy milyen ember vagyok, és ez a legfontosabb.
ELLE: Hollywoodi mércével nézve a házassága hosszúnak számít. Mi a legnagyobb kihívás a házasságban?
A férjemmel együtt élni nem nagy kihívás. Szerintem ő rendkívüli ember. Könnyű szeretni, rettentően vicces, és nagyon jól érezzük magunkat együtt. Boldog vagyok, ahányszor csak meglátom. Az pedig, hogy a gyerekeinket örömteli és harmonikus módon neveljük, csak hozzátesz a kapcsolatunkhoz. Tényleg gyorsan telik az idő: a tizenöt év tizenöt percnek tűnt!
ELLE: Hisz abban, hogy egy emberrel le lehet élni egy életet?
Igen. Volt idő, amikor nem vettem volna erre mérget, de most már igen, tetszik ez a gondolat.
ELLE: Mit tart a lelki egyensúly legfontosabb összetevőinek?
Alvás. Humor. És hogy olyan emberekkel vegyük körül magunkat, akiktől tanulhatunk.
(…)

A teljes interjút az ELLE magazin 2017. októberi számában olvashatjátok! 

csodácska julia roberts

Még több
Arcok