Az Instagram királynői

Egy magára valamit is adó híresség imidzsének ma már létfontosságú része az is, hogy mit oszt meg rajongóival az Instagramon. Vannak, akik már ezen a felületen jelentik be a legfontosabb híreket, és van olyan is, aki nem kis részben azért tudott olyan magasra törni, mert annyira egyedi volt a profilja. Az itt következő 10 nő olyan mennyiségű rajongót halmozott fel, ami mellett mi sem mehetünk el szó nélkül, ráadásul sokszor valóban szórakoztató nézegetni a képeiket.

2014.03.25. 20:18
Katt a galériára!
10 fotó

Az Instagram királynői

1 of 10
2 of 10
3 of 10
4 of 10
5 of 10
6 of 10
7 of 10
8 of 10
9 of 10
10 of 10

  2 of 10
Az Instagram királynői

A popzene aktuális királynője emberi arcát is megmutatja a képeken: a csillogó pillanatok mellett láthatjuk pihenés közben is, például, hogy milyen kiállításokra jár vagy hogyan nyaral családjával. Követők száma: 10,95 millió.

  3 of 10
Az Instagram királynői

A bolondos angol lány a legnépszerűbb modell az Instagramon. Gyakran feltűnik grimaszolva más Instagram-hírességek társaságában. Követők száma: 4,73 millió.

  4 of 10
Az Instagram királynői

A barbadosi énekesnő mindenkit leköröz a listánkon 12,4 millió követőjével. Riri aztán tényleg mindent megoszt itt a füves cigijeitől kezdve az őrült manikűrjein át a divatbemutatókon tett látogatásáig.

  5 of 10
Az Instagram királynői

A L'Oréal arcaként a magyar topmodellé a legnépszerűbb magyar Instagram-profil. Barbi igazi selfie-őrült, és szívesen fotózkodik olyan sztárokkal, mint Leonardo DiCaprio vagy Pharrell Williams. Követők száma: 1,46 millió.

  6 of 10
Az Instagram királynői

A szupermodell szintén imád bolondot csinálni magából a képein. Emellett persze a fotósorozatait is megosztja, csakúgy mint a róla készült, rajongóitól kapott rajzokat és más műveket. Követők száma: 2,3 millió.

  7 of 10
Az Instagram királynői

Az amerikai énekesnő fiatal kora ellenére nem sokkal marad le például Beyoncétól. Hogy egészen röviden jellemezzük: ő a megtestesült cukiság. Követők száma: 8,58 millió.

  8 of 10
Az Instagram királynői

A Victoria's Secret angyala is rendszeresen felrak képeket arról, épp milyen csodálatos helyeken jár és milyen arany élete van, mégsem lehet haragudni a dél-afrikai szépségre. Követők száma: 2,72 millió.

  9 of 10
Az Instagram királynői

Az amerikai topmodell nagyon jó viszonyban van Taylor Swifttel, így gyakran feltűnnek egymás képein. És Karlie szintén mindig nagyon cuki, mégis csak tizedannyi követője van, mint barátnőjének, 844 ezer.

  10 of 10
Az Instagram királynői

A kanadai modell szintén a kulisszák mögé kalauzol minket, mivel viszont műsorvezetőként is dolgozik, ezért sokkal több helyre jut be és sokkal több látványos helyzetbe keveredik, mint mások. Követők száma: 683 ezer.

Kövessétek az ELLE Instagramját is kulisszatitkokért: instagram.com/ellehungary!

 

Fotók: Instagram

beyoncé cara delevingne coco rocha instagram miranda kerr palvin barbara Rihanna taylor swift

Még több
Arcok