A legjobb filmek és sorozatok – Netflix és HBO ajánló

Napos, őszi idő a kiránduláshoz, hűvös esték a filmnézéshez. Mindig van mit nézni!

2020.10.09. 20:12

Lehet az, hogy már mindent láttunk és nem találunk semmi újat? Megnézünk egy filmet vagy sorozatot és heteket várunk a következőre? Semmi érdekes nem kelti fel az érdeklődésünket? A megoldás a böngészés. Kereshetünk műfajban is, de az egyik legjobb, ha a kedvenc színészünk nevére vagy a rendező nevére kattintunk, és máris válogathatunk a legjobb ajánlatok között.

Az ELLE ajánlója:

 

Judy

A negyvenes éveiben járó Judy Garlandnak, az Óz, a csodák csodája Dorothyjának magánélete kész csődtömeg. A házasságai nem sikerültek, anyagi és drogproblémákkal küzd. A két kisebb gyermekének eltartása érdekében elvállal egy londoni varietéturnét.

Szereplők: Renée Zellweger, Jessie Buckley, Finn Wittrock, Rufus Sewell, Michael Gambon

 

Halott vagy – Dead to Me

A férjét meggyilkoló cserbenhagyásos gázolót kereső forrófejű özvegy összebarátkozik egy különc, de örök optimistával, aki nem az, akinek mutatja magát.

Szereplők: Christina Applegate, Linda Cardellini, James Marsden

 

Vaják – The Witcher

Geralt, a felbérelhető, mutálódott szörnyvadász végzete felé sodródik egy vészterhes világban, ahol az emberek gyakran gonoszabbak a szörnyeknél.

Szereplők:Henry Cavill, Anya Chalotra, Freya Allan

 

Instant család – Instant Family

Az ingatlankereskedő pár biztos benne, hogy megbirkózik az új projekttel: örökbe fogadnak három, régóta nevelőszülőknél élő gyereket. Ám ez így minden, csak nem család.

Szereplők: Mark Wahlberg, Rose Byrne, Octavia Spencer

 

Az U.N.C.L.E. embere  – The Man from U.N.C.L.E

Miközben a hatvanas évek elején tombol a hidegháború, az U.N.C.L.E. nevű titkos szervezet az ellenségeskedést félretéve közös akciót hajt végre az oroszokkal. Napoleon Solo, a cég legjobb embere bevetésre indul a KGB-s Ilja Kurjakinnal, hogy megállítsák a nemzetközi bűnszervezetet, melynek célja káoszba taszítani a világot.

Szereplők: Henry Cavill, Alicia Vikander, Armie Hammer, Hugh Grant, Jared Harris, Elizabeth Debicki

 

Madam C. J. Walker: az önerejéből lett milliomos –

Self Made: Inspired by the Life of Madam C.J. Walker

Egy afroamerikai mosónő szegénysorból indulva szépségápolási birodalmat épít, és az első önerőből lett női milliomossá válik. Megtörtént eset alapján.

Szereplők: Octavia Spencer, Tiffany Haddish, Carmen Ejogo

 

A Manderley-ház asszonya – Rebecca

Az újdonsült feleség beköltözik férje impozáns villájába, ahol együtt kell élnie egy sötét lelkű házvezetőnővel és férje előző feleségének kísértő emlékével.

Szereplők: Lily James, Armie Hammer, Kristin Scott Thomas

 

Bad Boys: Mindörökké rosszfiúk – Bad Boys for Life

Marcus Burnett alig várja, hogy nyugdíjba mehessen, nagypapaként a kényelmes fotelt többre becsüli az akciónál. Mike Lowrey viszont annál inkább gyűri az ipart. Ám egy titokzatos merénylő most őt vette célba.

Szereplők: Will Smith, Alexander Ludwig, Vanessa Hudgens, Joe Pantoliano, Charles Melton, Martin Lawrence

 

Tudhattad volna – The Undoing

Grace Fraser sikeres terapeuta, odaadó férjjel és elit iskolába járó fiával. Egy éjjel – egy erőszakos haláleset és egy sor borzalmas felismerés következtében – feje tetejére áll Grace tökéletesnek hitt világa.

Szereplők: Nicole Kidman, Hugh Grant

 

Kisasszonyok – Little Women

Nehéz helyzetben van a March család az amerikai polgárháború idején. Miközben az apa a csatamezőn harcol, a felesége és a négy lánya férfi nélkül próbál boldogulni a világban. A négy lány – Jo, Meg, Amy és Beth – azonban nem hajlandó elfogadni azt, amit a világ kínál számukra, szabadabbak, önállóbbak, bátrabbak a kortársaiknál.

Szereplők: Florence Pugh, Emma Watson, Meryl Streep, Laura Dern, Eliza Scanlen, Saoirse Ronan

ajánló film hbo netflix ősz sorozat

Még több
Aktuális