Őszi filmek – Netflix ajánló

Újdonságok minden héten

2020.09.25. 19:43

Az őszi időszak általában premier filmek és sorozatok sokaságát hozza magával. Ha kedvenc sorozatunk nem is tért vissza az őszi szezonra, azért most is lehet találni sok újdonságot, mert a Netflix és a többi szolgáltató így is folyamatosan önti magából a tartalmakat.

Legyen az film vagy sorozat,  minden héten találunk új, izgalmas, érzelmes vagy drámai tartalmat.

 

Emily Párizsban – Emily in Paris

Miután Emily Cooper, a chicagói marketinges megkapja álmai állását Párizsban, a munka, a barátok és a szerelem között manőverezve veti bele magát kalandos új életébe.

Szereplők: Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park

 

Vágy és vezeklés – Atonement

A kis Briony bűnténnyel gyanúsít meg egy fiatalembert, miután megtalálja az általa írt szerelmeslevelet és szerelmeskedésen kapja a nővérével.

Szereplők: James McAvoy, Keira Knightley, Saoirse Ronan

 

A távolban – Away

Emma Green parancsnok hátrahagyja férjét és lányát, hogy hároméves, veszélyes marsi küldetésre induljon nemzetközi űrhajóscsapatával.

Szereplők: Hilary Swank, Josh Charles, Vivian Wu

 

Enola Holmes

Enola Holmes, az eltűnt édesanyja után kutató elszánt tini nyomozói képességeivel próbálja túlszárnyalni bátyját, Sherlockot, miközben egy menekülő lordnak is segít.

Szereplők: Millie Bobby Brown, Henry Cavill, Sam Claflin

 

Mindig az ördöggel – The Devil All the Time

A háború utáni időkben egy Isten háta mögötti, korrupt, züllött kisvárosban sötét alakok gyülekeznek a szeretteit eltökélten védelmező fiatal férfi körül.

Szereplők: Tom Holland, Bill Skarsgård, Riley Keough

 

Ratched

1947-ben Mildred Ratched nővérként kezd dolgozni egy vezető pszichiátriai kórházban. Elegáns külseje mögött azonban egyre erősödő, sötét erők lappanganak.

Szereplők: Sarah Paulson, Finn Wittrock, Judy Davis

 

Criminal: Egyesült Királyság – Criminal: UK

A kihallgatószoba falai között a londoni nyomozók addig faggatják a rettenetes bűntények gyanúsítottjait, amíg ki nem derül az igazság.

Szereplők: Kit Harington, Katherine Kelly, Lee Ingleby ,Rochenda Sandall

 

Az ifjú Wallander – Young Wallander

A népszerű nyomozó előéletét bemutató történetben az újonc zsaru, Kurt Wallander szemtanúja lesz egy bizarr gyilkosságnak, és megkérik, hogy segítsen a nyomozásban.

Szereplők: Adam Pålsson, Richard Dillane, Leanne Best

 

Hubie, a halloween hőse – Hubie Halloween

Hubie nem éppen közkedvelt a massachusettsi Salemben, de egy valóban parás Halloween alkalmával a jószívű fickó, aki mellesleg egy gyáva nyúl, a város védelmére kel.

Szereplők: Adam Sandler, Kevin James, Julie Bowen

film netflix ősz sorozat

Még több
Aktuális