A Szex és New York szerzője randevúzott az Aidant alakító színésszel

„Romantikus volt, de csak arra tudtam gondolni, hogy az anyám megöl” mesélte a Szex és New York szerzője

2020.08.31. 18:47

Ha valaki olvasta a Szex és New York könyvet, akkor tudja, hogy a szerző Candace Bushnell és a főszereplő Carrie Bradshaw alapvetően ugyan az a személy. Úgy látszik a szerelmi ügyeikben is hasonlítanak.

A legújabb The Bradshaw Boys podcastban Bushnell elárulta, hogy valóban randevúzott John Corbettel (ő alakította Carrie első vőlegényét, Aidan Shawt). „Egyszer elmentem vacsorázni John Corbettel, nagyon romantikus volt, de csak arra tudtam gondolni, hogy az anyám meg fog ölni.” mesélte.

Pár nappal később pedig rájött, hogy Corbett régóta együtt él Bo Derek színésznővel. „Nem versenyezhetsz vele, most komolyan, felejtsd el” tette hozzá. És hogy miért nem működött volna, az írónő azt mondta „Sosem szurkoltam Aidennek, hogy együtt maradjanak Carrievel….több oka is volt, az egyik az, hogy az anyám utálta Aidant.”

Évekkel ezelőtt Bushnell hasonlóképpen nyilatkozott a Us Weekly magazinnak, de bővebben kifejtette, hogy az édesanyja véleménye Aidant illetően hozzájárulhatott, hogy Carrie végül Mr. Big oldalán találta meg a boldogságot.

„Az anyám mindig is utált Aidant valamiért, ezért sosem szurkolhattam neki. Ahányszor hazamentem meglátogatni a szüleimet az anyám mindig azt mondta: ’Miért van Carrie Aidannel és nem Biggel? Tűntesd el Aidant’. Én meg mondtam neki, hogy ’Anya, nem tőlem függ, nem én írom a sorozatot, szóval nem tudom megtenni.”

De az édesanyja nem volt nagy rajongója Mr.Bignek sem, nem a karakternek, hanem a valós személynek, aki alapján a karaktert megírta – aki amúgy nem volt nős. „Anyám azt mondta rá, hogy egy idióta”.

Anélkül, hogy többet lehetne tudni a történtekről, úgy gondoljuk, hogy ebben az esetben az édesanyjának igaza lehet.

candace bushnell John Corbett sarah jessica parker sex and the city Szex és New York

Még több
Aktuális