Ismert párok, akik meglepően őszintén beszéltek párkapcsolati küzdelmeikről

A szerelem problémái és gyötrelmei olyan dolgok, amiket pénzzel nem lehet megoldani.

2020.08.28. 19:12

Hatalmas házaikkal, designer ruhatárukkal, könnyű azt gondolni, hogy a hírességeknek semmi gondja sincs a világon. Nem csak amiatt, hogy mindenük meg van, hanem mert azt gondolhatjuk, hogy amikor a pénz és a lehetőségek adottak, akkor szerencsés életük van. Bár ezek az előnyök tényleg enyhítik azokat a mindennapi küzdelmeket, amikkel az átlagemberek szembenéznek, van egy dolog, ami mindenkit érint. A szerelem.

Amikor a hírességek is őszintén beszélnek párkapcsolati problémájukról, az furcsán megnyugtató. Bár nem tartoznak a nyilvánosságnak azzal, hogy beszámoljanak a személyes problémáikról, ez azért emlékeztet arra, hogy a szerelem problémái és gyötrelmei olyan dolgok, amiket pénzzel nem lehet megoldani.

 

Eva Mendes és Ryan Gosling

A hollywoodi pár féltőn óvja magánéletét és közel egy évtizede vannak együtt. Két gyerek, karrier mellett biztos, hogy voltak küzdelmes időszakok.

A Kaliforniai álom főszerepért járó Golden Globe-díj átadásakor Gosling azt mondta: „Miközben én énekeltem, táncoltam és zongoráztam és életem egyik legnagyszerűbb élményét éltem át a forgatáson, a párom a lányunkat nevelte, állapotosan a másodikkal és segített a testvérének megküzdeni súlyos betegségével. Ha ezt ő mind nem vállalta volna fel azért, hogy én részese lehessek ennek az élménynek, biztos, hogy most más állna itt fent.”

 

Justin Timberlake és Jessica Biel

Lehet, hogy nem rég született meg a második gyerekük, de a párnak nehézséggel indult a kapcsolatuk. Hol együtt voltak, hol külön. Timberlake elmondta a Vanity Fair magazinnak – amikor szakításban voltak – hogy nem gondolja, hogy valaha is fog-e úgy érezni más valaki iránt. Ez valószínűleg inspirálóan hatott rá, mert egy évvel később megkérte Biel kezét.

 

Sarah Michelle Gellar és Freddie Prince Jr

Már 18 éve vannak együtt és úgy tűnik, hogy továbbra is erős a kapcsolatuk, ami miatt sokan kíváncsiak a hosszan tartó házasság titkára. De szerencsére realisták és elismerték, hogy nem volt minden csupa szivárvány.

„Szerencsések voltunk, hogy az életünk megfelelő időszakában találkoztunk, amikor mind a ketten valami komoly kapcsolatra vágytunk és sikerült. Szóval szerencsések vagyunk, de keményen megdolgozunk érte. Nem csak vakszerencse, egyértelműen munka” mondta Prinze egy interjúban.

 

Kristen Bell és Dax Shepard

Dax és Kristen híres arról, hogy nagyon nyitott, ha a kapcsolatuk küzdelméről van szó, amit átéltek az elején és a házasságuk alatt is. Egy interjúban Kristen elismerte, hogy dolgoznia kellet a drámai kirohanásain.

„Vitatkoztunk, mert mi sokat szoktunk, én meg vita közben kiabáltam egyet, majd bevágtam a hálószoba ajtót, aztán a bejárati ajtót, majd beültem a kocsimba és a feljárón lehajtva megálltam a sarkon és csak ültem ott a kocsiban és ez annyira jól esett.” Leendő férje erre azt mondta kapcsolatuk harmadik hónapjában: „Nem mehetsz el csak úgy egy veszekedés kellős közepén.” „ Már nem teszem” mondta Kristen.

 

Will Smith és Jada Pinkett-Smith

A híres páros magánélete nagy felhajtást keltett az elmúlt hónapokban, amikor híre ment Jada kapcsolatának August Alsina énekessel.

A színész korábban így nyilatkozott kapcsolatukról: „a házasság a legnehezebb, legkimerítőbb, kínzó dolog, amit életünk során valaha is vállaltunk. De mi nem adjuk fel.”

 

Blake Lively és Ryan Reynolds

A színésznő egy interjúban beszélt arról, hogyan kezelik a konfliktust. Mivel a kapcsolatuk barátságon alapszik, amikor vitatkoznak, akkor is egymással akarják megbeszélni a dolgot. „Korábbi kapcsolataimban, ha valami gond volt mindig a barátnőimet vagy a nővéremet hívtam fel és mondtam el, hogy mi történt és mitől vagyok mérges, és hogy mit csináljak. De most, mivel barátok voltunk két évig mielőtt járni kezdtünk volna, úgy kezelem, mint a barátnőmet. Megmondom neki, hogy mi dühített fel, hogyan érzem magam és megkérdezem, hogy mit csináljak? És ő ugyan ezt teszi meg értem.”

 

P!nk és Carey Hart

A pár nagyon régóta van már együtt és mindig hihetetlen módon nyitottak voltak a kapcsolatukat és a nehézséget illetően. Pink egy interjúban elmondta, hogy a terápia sokat segített nekik: „Carey és én mióta együtt vagyunk, szinte a 17 éves kapcsolatunk teljes ideje alatt jártunk párterápiára. Ez az egyetlen oka, hogy még együtt vagyunk.”

 

Patrick Dempsey és Jillian Fink

2015 januárjában bejelentették, hogy elválnak, majd májusban lefújták, azzal, hogy meg akarják oldani a problémáikat. Dempsey szerint is a terápiának köszönhető, hogy együtt maradtak, illetve annak, hogy több időt töltött a családjával és így könnyebb lett a párnak az élete.

„Egyszerre csak egy dolgot csinálhatsz, hogy azt jól csináld. Meg tanultam rangsorolni. A párkapcsolatunknak kell az első helyen állnia. Nem voltam kész feladni őt és ő sem engem. Mind a ketten harcolni akartunk a kapcsolatunkért” magyarázta egy People Magazine interjúban.

hollywood love párkapcsolat szerelem

Még több
Aktuális