Charlize Theron meglepő választ adott lányának, amikor arról beszélgettek, hogy miért nincs a színésznőnek barátja

"Igazán jól érzem magam" - mondta a színésznő

2020.08.05. 19:42

A gyereknevelés nagy része gyorsan kigondolt érzékeny válaszokról szól a gyerekek soha véget nem érő kíváncsi kérdéseire. De Charlize Theron bebizonyította, hogy neki ez könnyen megy, amikor legfiatalabb lánya kérdezgette arról, hogy most van-e kapcsolata. A színésznő, Diane Von Furstenberg divatlegenda In Charge című Podcast adásában őszintén beszélt erről az alkalomról.

„Néhány hónapja kocsiban ültünk a lányokkal és a kisebbik egyszer csak olyasmit mondott, hogy: ’kell neked egy barát’. Én meg azt mondtam: ’Valójában, most nem. Igazán jól érzem magam’” meséli Theron. A kislánya azonban nagyon kitartó volt, és tovább mondta, hogy az anyukájának kell egy „kapcsolat” és egy „barát”, ezért Theron végül komolyan válaszolt ezzel értékes tanácsot adott a lányának.

„Azt mondtam neki, hogy ’Én kapcsolatban vagyok. Magammal vagyok most kapcsolatban’. Aztán volt az a pillantás a szemében, mintha sohasem fontolgatta volna ezt a lehetőséget és azt mondta ’Ez nagyon fontos számotokra, hogy ezt tudjátok’.”

„Emlékszem, ahogy a visszapillantó tükörben néztem az öt éves kislányom arcát. Tudom, hogy meglepődött a válaszon, de az is biztos, hogy aznap rájött, hogy más lehetőség is létezik.”

Theron beszélt arról a megbélyegzésről, hogy a „nők kudarcot vallanak, ha nincsenek kapcsolatban vagy ez az ő hibájuk”és még hozzátette, hogy reméli, hogy a szülők egy olyan női nemzedéket nevelnek fel, akik tudják, hogy „egyáltalán nem szégyen, ha magaddal vagy kapcsolatban”.

Theron nem rég arról is beszélt, hogy a házasság sosem évezett elsőbbséget az életében, és egyidejűleg le is zárta azt az évek óta tartó pletykát, hogy korábban Sean Penn jegyese volt.

„Sosem akartam férjhez menni. Ez soha nem volt olyan, ami fontos számomra” nyilatkozta a színésznő.

Ehelyett lányaiért – Jackson és August – mond köszöntet, akik a legfontosabbak számára.

charlize theron kapcsolat nők women

Még több
Aktuális