Ashley Graham – „Azt szeretném, ha mindenki látná, hogy ki vagyok, mert mindenkinek meg van a saját története

A modell retusálatlanul hagyta az új fürdőruha kampányához készült fotóit

2020.08.03. 18:21

Ashley Graham megérdemli, hogy megtapsolják, amiért azt a döntést hozta, hogy az új fürdőruha kampányában a fotókon meghagyta és nem retusálta ki a striákat.  A 32 éves modell megosztotta a fotókat, melyeket férje, Justin Ervin készített róla különböző fürdőruhákban, az új fürdőruha kollekciójához (Swimsuits For All). A képeken láthatóak a hasán, a szülés utáni striák, melyet büszkén megmutat – a döntés pedig az, hogy normális képet mutasson a nők változatos testéről.

„Mindig az a kérdés, hogy: ’mit szeretnék, hogy retusáljanak, mit vegyen ki?’. Én pedig mindig azt mondom, hogy semmit” mondta a People magazinnak.

„Azt akarom, hogy mindenki megismerje, azt akarom, hogy mindenki lássa, hogy ki vagyok, mert mindenkinek meg van a saját története.”

Graham azt mondja, hogy szeretné, hogy lássák a striáit és ezáltal más nőket is arra ösztönöz, hogy mutassák meg az övéket. „Sok nőnek, akivel beszélgetek testkép zavara és önértékelési problémája van. Azt szeretném, ha megértenék, hogy mindenkinek vannak olyan dolgai, amiről a társadalom azt mondja, hogy takarjuk el, de miért kellene ezt tennünk? Szóval itt vagyok az enyémmel, nyíltan és büszkén” mondta.

A képek hatalmas vihart kavartak a követői között az Instagram oldalán, sok rajongó megköszönte, hogy „természetessé tette a striákat” és hogy „valóságos”. A sztár, aki fiának, Isaccnak az év elején adott életet, hozzátette, hogy büszke a testére.

View this post on Instagram

after pool chilaxin

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

„Olyan egyszerű és gyönyörű, de erőtejes. Van rajtam súlyfelesleg, és a striák és az elején sokat kellett beszélgetnem magammal és azt mondanom, hogy ’Oké. Új test, gondolkodásmód’. De ezután a fotósorozat után, annyira erősnek érzem magam és úgy voltam vele, hogy ’Igen. Jól nézek ki. Jól érzem magam. Ez az új anya testem’” tette hozzá.

View this post on Instagram

suburban date night

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

„Justin és én jól együtt tudtunk dolgozni itthon, Isaccal pedig több időt tudok együtt tölteni, ami nagyon jó.”

Tavaly Graham megosztotta ezt a majdnem meztelen képet magáról, ahol látszottak a striák a testén, amiket várandósága alatt szerzett. „Ugyan az, de kicsit másképp” írta.

View this post on Instagram

same same but a little different

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

A posztot azzal dicsérték a rajongók, hogy mennyire „valóságos” és „őszinte és bátor”. A bejegyzést már több mint 1 millióan kedvelték.

ashley graham body fürdőruha önbizalom summer Swimsuit test

Még több
Aktuális