Sorozatok az első igazi nyári hétvégére – az HBO kínálatából

Dráma, krimi, romantika és kaland – csak jó sorozatok

Sorozatok az első igazi nyári hétvégére – az HBO kínálatából
2020.06.12. 17:49

A múlt héten a Netflix sorozataiból válogattunk olyanokat, melyek legalább 7-es értékelést kaptak. Az HBO sem maradhat ki, nézzük, ott mit találunk, ha valami igazán jót szeretnénk nézni.

Következzen 14+1 ajánló az ELLE válogatásában:

 

1.Nagypályások – Ballers / 7,6

Az amerikai futball kemény és férfias világába kalauzol a sorozat. Teszi mindezt néhány profi, illetve egykori játékos, valamint sportújságíró életén keresztül. A főszerepben a szupersztár Dwayne „The Rock” Johnson.

 

2.Milliárdok nyomában – Billions / 8,4

A New York-i pénzügyi hatalmasságok világában játszódik a széria. Chuck Rhoades (Paul Giamatti), a ravasz államügyész figyelmét felkelti a briliáns elméjű, ambiciózus pénzügyi befektető – vagy spekuláns – Bobby „Axe” Axelrod (Damian Lewis).

 

3.Ez minden, amit mondani tudok – I Know This Much Is True / 7,9

Mark Ruffalo alakítja a Birdsey ikreket. Az árulás, áldozathozatal és megbocsájtás epikus történetéhez a 20. századi Amerika adja a hátteret. Dominick próbál segíteni a paranoiás skizofréniás testvérén, miközben feltárul a család története.

 

4.A Legharsányabb hang – The Loudest Voice / 7,9

A sorozat a Fox News hírtévé alapítója, Roger Ailes felemelkedését és bukását meséli el. Az elmúlt évtizedre fókuszál, melyben Ailes nagy politikai befolyásra tett szert, mígnem belebukott a szexuális zaklatással kapcsolatos vádakba.

 

5.Viktória – Victoria / 8,2

A sorozat Viktória királynő uralmának korai éveit mutatja be valós események és a királynő naplójának felhasználásával. A 18 éves lányból a szemünk előtt válik ifjú feleséggé, anyává és egy világbirodalom vezetőjévé, valóságos ikonná.

 

6.Love Life / 7,3

Az antológia sorozat az első és az utolsó szerelem közötti utazásról szól. És azokról az emberekről, akikkel ennek során találkozunk, akik hatással vannak ránk, alakítanak, formálnak minket, mígnem örökre kikötünk valamelyikük mellett.

 

7.Westworld / 8,7

A sorozat Michael Crichton kultikus filmjének, a Feltámad a vadnyugatnak az újragondolása. Egy kalandparkban játszódik, ahol a látogatók a legsötétebb vágyaikat is kiélhetik android ellenfeleiken. Ám hamarosan elszabadul a pokol.

 

8.Drót – The Wire / 9,3

A sorozat Baltimore-ban játszódik. A lakótelepek környéke külön világ, ahol nehéz különbséget tenni jó és rossz, bűn és büntetés között. Egy gyilkossági ügy kapcsán nyomozás indul a környéket uraló banda után.

 

9.Londoni rémtörténetek – Penny Dreadful / 8,2

A klasszikus rémtörténetek karakterei, Dr. Frankenstein és szörnye, az örökifjú Dorian Gray, boszorkányok és vámpírok keresztezik egymás útját a viktoriánus Londonban. Őket béreli fel a gazdag angol, hogy megtalálják az eltűnt lányát.

 

10.Hazug – Liar / 7,1

Laura (Joanne Froggatt) és Andrew (Ioan Gruffudd) életét örökre megváltoztatja egy éjszaka. A tanárnő nemrég lépett ki egy kapcsolatból, a sebész férfi fia pedig a nő iskolájában tanul. Randevújuk nem várt események sorát indítja el.

 

11.Az alelnök – Veep / 8,3

A politika világában kalandozik a vígjátéksorozat. Hőse Selina Meyer, aki a világ legerősebb hivatalának legkevésbé hatékony posztján foglal helyet. Alelnöki állása mindenben különbözik attól, ahogy azt elképzelte.

 

12.Nagy Katalin – A kezdetek – The Great / 8,1

Egy kitalált, szórakoztató és anakronisztikus történet egy idealista és menthetetlenül romantikus lányról szól, aki Oroszországba érkezik, hogy feleségül menjen Péter cárhoz, azonban veszélyes, romlott és elmaradott világot talál.

 

13.Tabu – Taboo / 8,4

Tom Hardy nemcsak főszereplője, de szülőatyja és producere is a szériának, melynek hőse James Keziah Delaney bejárta a világot. Londonba visszatérve átveszi apja tönkrement hajózási cégét, és szembe találja magát a Kelet-indiai Társasággal.

 

14.A 22-es csapdája – Catch-22 / 7,8

50 év után tévésorozat formájában éled újjá Joseph Heller klasszikus, szatirikus második világháborús regénye. A történet a bombázótiszt Yossarian kapitány pokoljárásán keresztül mutatja be a háború és a háborús gépezet abszurditását.

 

Hamarosan (06.22.) az HBO műsorán:

+1.Perry Mason

1931, Los Angeles. A gazdasági válság ellenére Los Angeles virágzik. És akkor egy gyermekrablási ügy felborzolja a kedélyeket. Perry Mason igazságkeresése nemcsak az összetört városnak, hanem önmaga számára is utat mutat a megváltáshoz.

hbo krimi nyár romatika sorozatok summer

Még több
Aktuális