Hírességek, akiknek királyi vér csörgedezik az ereikben

Egy meglepő lista Beyoncétól Brad Pitten át Uma Thurmanig. 

2020.05.25. 11:37

1. Beyoncé Knowles-Carter 

A zeneipar királynője kifejezés minden szempontból megállja a helyét Beyoncéra. Az énekesnő ugyanis történetesen II. Erzsébet 25-öd fokú unokatestvére. 

2. Hillary Duff

Hillary Duff nem csak a Disney hercegnője volt, de állítólag ő a legközelebbi amerikai híresség-rokona a brit királynőnek. Duff II. Erzsébet 18-ad fokú unokatestvére Alexander Spotswoodon keresztül, aki III. Eduárd tizedik leszármazottja.

3. Uma Thurman

A Kill Bill uralkodónőjének ereiben is csörgedezik királyi vér. Thurman a 21-ed fokú unokatestvére I. Erzsébet királynőnek.

4. Angelina Jolie

A színésznő szereplése aligha meglepő egy ilyen listán, hiszen mind megjelenése, mind kisugárzása fejedelmi. Jolie az édesanyján keresztül köthető a francia királyi családhoz, rögtön II. Fülöp Ágosthoz, aki a középkori Franciaország egyik legjelentősebb királya volt. Ezen felül Jolie és II. Erzsébet 26-od fokú unokatestvérek is.

5. Jake és Maggie Gyllenhaal 

Hollywood legkedveltebb testvérpárja hagyományosan távol marad a reflektorfénytől, amit bizonyára a brit családi örökségből hoznak magukkal. Gyllenhaalék ugyanis III. Eduárd király távoli rokonai, emellett pedig 19-ed fokú unokatestvérei II. Erzsébetnek.

6. Brad Pitt

Jóképű, tehetséges és még királyi vér is van benne? Hollywood egyik legfontosabb férfija anyai ágon kapcsolódik II. Henrikhez, ami egyúttal a Királynő 25-öd fokú unokatestvérévé is teszi őt.

 7. Brooke Shields

Hillary Duff után ő a legkirályibb amerikai híresség. Shields távoli rokona II. Henriknek, amivel 18-ad fokú unokatestvére II. Erzsébetnek.

8. Paris Hilton

Ahol csillogás van, onnan Paris Hilton sem hiányozhat! A celebritás II. Erzsébet 18-ad fokú unokatestvére édesapja, Rick Hilton oldaláról.

9. William és Harry herceg

A hercegek több szálon is kapcsolódnak a királyi családhoz. Nagyapjuk, Fülöp herceg ugyanis az orosz királyi családhoz kötődött az anyagi nagymamáján keresztül, aki I. Miklós cár unokája volt. I. Miklós ráadásul Nagy Katalin cárnő unokája volt. 

hírességek királyi család

Még több
Aktuális