Harry herceg és Meghan Markle karanténélete a kis Archie-val

A pár március végén tért vissza Los Angeles-i otthonába, amikor a koronavírus terjedése miatt Amerikában is korlátozásokat vezettek be.

Harry herceg és Meghan Markle karanténélete a kis Archie-val
2020.04.17. 10:02

Ugyan a pár lemondott a királyi címről, de a jótékonykodásról nem. Harry herceg a WellChild jótékonysági szervezet képviseletében szerdán videóbeszélgetéseket folytatott olyan családokkal, akik súlyosan beteg gyerekeket nevelnek, így próbálta biztosítani őket arról, hogy mennyire átérzi nehéz helyzetüket. Ezek a családok teljesen elszigetelődtek, gondozó nékül maradtak, saját maguknak kell megbírkózni minden problémával, a járvány idején most még nagyobb teher nehezedik rájuk. Harry a videóbeszélgetésben arról is érdeklődött, hogyan próbálnak a családok feltöltődni, minőségi időt együtt tölteni. „El sem tudom képzelni, milyen nehéz lehet Önöknek.” – mondta Harry herceg.

“Egy 11 hónapos gyerekkel elég nehéz, minden elismerésem azoknak, akik gyermeket nevelnek. A sok jó dolog mellett rossz dolgok is történnek. Örülni kell annak, hogy most rengeteg időt töltünk a családunkkal, meg kell ünnepelni minden pillanatot, mert nem tudhatjuk, hogy fél órával vagy egy nappal később mi fog történni”.

Harry herceg felhívta a figyelmet, hogy azok a családok, akik kiszolgáltatott helyzetben vannak, több segítséget kapjanak a kormánytól.

Ugyanazon a napon, amikor a videóhívás történt, Meghan és Harry önkéntesen vállalkoztak arra, hogy a kritikus helyzetben lévő Los Angeles-i lakosoknak élelmiszert szállítsanak ki. Húsvét vasárnap is ezt tették, a szabályok szigorú betartása mellet, maszkban és kesztyűben vitték az ételeket.

Archie harry meghan WellChild

Még több
Aktuális