Végre Erzsébet királynő is megszólalt a koronavírussal kapcsolatban

Az uralkodónő nagyon higgadtnak tűnik üzenete alapján.

2020.03.20. 07:55

Miután Meghan és Harry kiadott egy közleményt, csak idő kérdése volt, hogy a királynő is megszólaljon a járvánnyal kapcsolatban. Majdnem egy teljes napot kellett várni, de végül ő is az Instagramon tett közzé egy nyilatkozatot, ami sokkal higgadtabbra és érzelemmentesebbre sikerült, mint a sussex-i páré.

„Azt javasolták nekünk, hogy a közösségünk érdekében változtassunk a napi rutinunkon, hogy megvédjük a legsebezhetőbbeket.

Hatalmas hálával tartozunk a tudósaink szakértelméért és elkötelezettségéért, az orvosoknak, a vészhelyzeti és közszolgáltatóknak, de most az eddiginél is nagyobb szerepünk van abban, hogyan viselkedünk mindannyian, egyénenként a következő hetekben, hónapokban.

Sokunknak új módot kell találnunk arra, hogyan lépjünk kapcsolatba egymással úgy, hogy közben meggyőződjünk arról, hogy a szeretteink biztonságban vannak. Biztos vagyok benne, hogy képesek vagyunk megugrani ezt a kihívást. Abban mindenki biztos lehet, hogy én és a családom készen állunk rá, hogy kivegyük a részünket belőle” – írták ki az Instagram-oldalukra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés, Márc 19., 2020, időpont: 9:53 (PDT időzóna szerint)

betegség erzsébet királynő királynő koronavírus nyilatkozat

Még több
Aktuális