Meghan Markle és Harry herceg szívmelengető közleménye a koronavírusról

Emberséges hozzáállásra buzdítanak

2020.03.18. 19:07

Meghan Markle és Harry herceg megtörték a csendet a koronavírussal kapcsolatban. A sussex-i herceg és hercegné egy közleményt tettek ki az Instagramjukra, amelyben elmagyarázzák, hogyan fogják használni ezt a platformot a járvány alatt és hogyan nyújtanak segítséget.

„Gyakran beszélünk az együttérzésről” – írja a pár. „Most az egész életünket valamilyen módon meghatározza ez, mindegyikünket egyesítve a világ minden táján. Hogy kedvességgel és empátiával viszonyuljunk egymáshoz, az vitán felül fontos most. A következő hetekben ez lesz a vezérelvünk. Olyan információkat és forrásokat fogunk megosztani, melyek mindannyiunknak segítenek eligazodni a bizonytalanságban: a hasznos információktól és a megbízható szakértőktől jövő tényeken át a módszerekig, melyekkel megvédhetjük magunkat és családjainkat, valamint az olyan szervezetekig, melyek a mentális egészséget és az érzelmi jóllétet támogatják”.

View this post on Instagram

These are uncertain times. And now, more than ever, we need each other. We need each other for truth, for support, and to feel less alone during a time that can honestly feel quite scary. There are so many around the world who need support right now, who are working tirelessly to respond to this crisis behind the scenes, on the frontline, or at home. Our willingness, as a people, to step up in the face of what we are all experiencing with COVID-19 is awe-inspiring. This moment is as true a testament there is to the human spirit. We often speak of compassion. All of our lives are in some way affected by this, uniting each of us globally. How we approach each other and our communities with empathy and kindness is indisputably important right now. Over the coming weeks, this will be our guiding principle. We will be sharing information and resources to help all of us navigate the uncertainty: from posting accurate information and facts from trusted experts, to learning about measures we can take to keep ourselves and our families healthy, to working with organisations that can support our mental and emotional well-being. In addition, we will focus on the inspiring stories of how so many of you around the world are connecting in ways big and small to lift all of us up. We are all in this together, and as a global community we can support each other through this process – and build a digital neighbourhood that feels safe for every one of us. We look forward to sharing more over the days and weeks to come…

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Lejjebb, az egész közlemény:

Bizonytalan időket élünk. És nagyobb szükségünk van egymásra, mint valaha. Szükségünk van egymásra az igazság, a támogatás miatt, és hogy kevésbé érezzük egyedül magunkat egy olyan időszakban, ami őszintén szólva eléggé ijesztő.

Annyian vannak szerte a világon, akiknek most égető szükségük van a támogatásra, akik fáradhatatlanul dolgoznak a krízis ellenében a színfalak mögött, a tűzvonalban, vagy épp otthon. A szolgálatkész hozzáállásunk, mint emberiség, mellyel szembeszállunk mindazzal, amit a COVID-19 kapcsán tapasztalunk, bámulatos. Ez a pillanat hűen tanúskodik az emberek lelki erejéről.

Gyakran beszélünk az együttérzésről. Most az egész életünket valamilyen módon meghatározza ez, mindegyikünket egyesítve a világ minden táján. Hogy kedvességgel és empátiával viszonyuljunk egymáshoz, az vitán felül fontos most. A következő hetekben ez lesz a vezérelvünk. Olyan információkat és forrásokat fogunk megosztani, melyek mindannyiunknak segítenek eligazodni a bizonytalanságban: a hasznos információktól és  a megbízható szakértőktől jövő tényeken át a módszerekig, melyekkel megvédhetjük magunkat és családjainkat, valamint az olyan szervezetekig, melyek a mentális egészséget és az érzelmi jóllétet támogatják.

Ezen túl, inspiráló történetekre fókuszálunk, arról, milyen sokan közületek az egész világon kapcsolódnak egymáshoz, hogy kisebb vagy nagyobb mértékben mindannyiunkat felvillanyozzatok.

Együtt vagyunk a bajban, és mint globális közösség, támogathatjuk egymást  – és kiépíthetünk egy olyan digitális szomszédságot, amelyben mindenki biztonságban érezheti magát

Már várjuk, hogy egyre több mindent oszthassunk meg a következő napokban és hetekben!

harry herceg koronavírus meghan markle

Még több
Aktuális