Jennifer Lopezt a karantén sem állíthatja meg

Cipőmárka-premier home office-ból.

2020.03.17. 16:28

Csakúgy, mint rengeteg sztár, Jennifer Lopez is úgy döntött, hogy önkéntes karanténba vonul, hogy ezzel is megakadályozza a koronavírus terjedését. Az énekesnő azonban ez idő alatt sem tétlenkedik, ugyanis home office-ból dobja piacra cipőmárkáját és további új projekteken dolgozik.

Az ELLE meg is kérdezte tőle telefonon, mi a titka fantasztikus erejének és mit is csinál a karantén alatt. „Ha kimerültnek tűnik a hangom, nem azért van, mert beteg vagyok. Ez azért van, mert éppen edzettem” – kezdi a beszélgetést.

Mit jelent egy globális ikonnál a home office?

„Rengeteg tennivaló van, ugye? (nevet) Az az igazság, hogy nagyon szerencsések vagyunk, mert semmi bajunk, de ha egészséges vagy, mégis otthon kell ülnöd, az sokaknak nagyon nyomasztó tud lenni. Hogy őszinte legyek, nálam a home office arról szól, hogy új dolgokról olvasok, megtanulok pár új táncmozdulatot és új projekteken töröm a fejemet. Ezekre most végre van időm…. Ez az időszak mindenkinek nagyon nehéz. Sokan betegedtek meg, éppen ezért a vírus terjedését meg kell akadályozni. Mi is, mint sokan mások, otthonról dolgozunk. A gyerekeim is itthon maradtak, online vesznek részt az óráikon. Számomra nincs is nagyobb luxus, mint a gyerekekkel töltött minőségi idő.”

50 évesen a csúcson

Miközben a riporternővel JLo új cipőkollekciójáról beszélgetnek, megjelenik egy hír a Twitteren: „Tényleg lehetnek-e olyanok a nők, mint J.Lo 50 éves korában?” Rögtön rá is kérdeznek nála, mi a véleménye erről.

„Még nincs itt a vége! A húszas éveimben nem emlékszem, pontosan mit hittem arról, milyen lesz 50-nek lenni. De abban biztos vagyok, úgy gondoltam, ez lesz a vég. Sosem hittem volna azt, hogy életem legjobb formájában leszek, vagy hogy ekkor érem el a karrierem csúcsát, annak ellenére is, hogy már régóta a szakmámban dolgozom. A nőknek mindig azt mondják, hogy egy bizonyos kor felett nem érdemes próbálkozniuk. Én ennek pont az ellenkezőjére jöttem rá: ha elég keményen dolgozol, akkor jobb ember lehetsz fizikálisan, mentálisan és érzelmileg is, függetlenül a korodtól. Bármire képes vagy, tudod? Ezt nekem akkoriban senki se mondta.”

cipőmárka home office Jennifer Lopez jlo karantén

Még több
Aktuális