Lady Gaga őrülten rajong új barátjáért

A rejtélyes férfival Miamiban, csókolózás közben kapták lencsevégre.

2020.02.05. 09:19

Lady Gaga élvezi az életet Miamiban, méghozzá nem egyedül, hanem az új barátjával. Az énekesnő a Super Bowl idején a városban tartózkodott, fellépése volt a Super Saturday Night tévés műsorban, de a munka mellett a rejtélyes férfira is maradt ideje.

Az E! Magazin szerint ugyanarról a férfiról van szó, akivel szilveszter este látták csókolózni Las Vegasban. Azóta úgy tűnik, a kettejük kapcsolata csak egyre jobb.

Egy forrás szerint Lady Gaga “már több, mint egy hónapja ugyanazzal a férfival randizik. Az ünnepek alatt kezdődött a románcuk és Gaga megőrül érte.” – mondta a magazinnak, majd hozzátette, hogy “sok időt töltenek együtt, közös programokat szerveznek és rengeteget vannak Gaga otthonában is. Mindenhova magával viszi és nem akarnak egy percet sem külön tölteni.”

Gagát és új barátját csókolózás közben kapták lencsevégre a hétvégén, Miamiban. Az énekesnő előző kapcsolata Christian Carinoval volt, akivel két évig jártak, mielőtt eljegyezték egymást. Végül tavaly februárban bontották fel a jegyességet és intettek búcsút egymásnak. Azóta Gaga új sminkmárkát hozott létre (Haus Laboratories), valamint december óta egyre több pletyka kering arról, hogy mikor adja ki az új albumát.

Lady Gaga románc romantika szuperkupa

Még több
Aktuális