Meghan és Harry állítólag csatlakoztak egy ügynökséghez

A király palota tagadja a hírt.

Meghan és Harry állítólag csatlakoztak egy ügynökséghez
2020.02.03. 15:38

A Buckingham Palota csak ritkán kommentálja a pletykákat, de pár héttel azután, hogy Harry herceg és Meghan Markle bejelentették, hogy lemondanak a királyi családban betöltött szerepeikről, a Palota nyilatkozatot adott ki, amivel tiszta vizet öntött a pohárba. Most hétvégén a Palota arra a hírre reagált, hogy Meghan és Harry a Sheeraz Inc. nevű céggel dolgozik együtt, mely olyan kliensek megállapodásait, fellépéseit és megjelenéseit intézi, mint Kim Kardashian, Jennifer Lopez és Zendaya. A branding cég legfőbb feladata, hogy minél nagyobb médiaelérést biztosítson az ügyfeleknek, azáltal, hogy világmárkákkal közös eseményeket, kampányokat szervez nekik.

A Sheeraz Inc. ügynökség Instagramon jelentette be, hogy mostantól “a cég intézi a királyi pár megjelenéseit és megállapodásait.”

A Buckingham Palota a The Sun magazinnak kategorikusan kijelentette, hogy a hír valószínűleg hamis, ám ennek ellenére az Instagramon sokan a Sheeraz oldalának hisznek.

Az ügynökség a tagadásra is reagált, Instagram Story-ban és a Twitteren is, mondván: “Ne felejtsük el, hogy mielőtt Meghan hercegné lett volna, hollywoodi színésznő volt. Most, hogy visszajön Los Angelesbe, természetesen kapcsolatban állok vele és a belső csapatával a megjelenései és szerződései miatt. Amikor a sztároknak szükségük van nemzetközi médiaelérésre, mindig engem hívnak.”

Meghan Markle és Harry herceg még nem nyilatkoztak a hírrel kapcsolatban.

buckingham palota harry herceg királyi család meghan markle

Még több
Aktuális