A természet kincsei egy kávéban (x)

A kávé, melyet a topáz szépsége és energiája ihletett

A természet kincsei egy kávéban (x)
2019.12.10. 16:13

A legújabb Davidoff Café Limited Editionben a természet lenyűgöző csodáit fedezheti fel. Ez a kávé a topáznak, ennek a speciális drágakőnek a szépsége és energizáló hatása előtt adózik elismeréssel. A legújabb kávékeverék tisztelgés a világ lenyűgöző szépsége előtt, ami a drágakövekben is tükröződik: a kávészemek és a drágakövek egyaránt értékesek és a maguk nemében egyediek. A legfrissebb limitált kiadáshoz a Kolumbiából származó legjobb arabica kávészemekből, a legnagyobb szakértelemmel készül ez a prémium kávékeverék, melyből tökéletes Davidoff Café főzhető. Az aroma és a megjelenés is el fogja nyerni a minőségi kávék kedvelőinek tetszését – legalább annyira, amennyire Zino Davidoffnak, a márka kreatív alapítójának tetszene. 

A kávérajongók a világon mindenhol nagyra értékelik, és kedvelik exkluzív kávékeverékek páratlan minőségét. A legújabb Davidoff Café Limited Edition Topazhoz választott speciális recept lehetővé teszi, hogy az érzékeket kényeztető, egyedi élmény formájában fedezzük fel a természet kincseit. A 100%-ig arabica kávészemekből a legnagyobb szakértelemmel készített, ízletes, jó minőségű kávékeverékből tökéletes Davidoff Café készíthető. Akár a pörkölt őrölt kávét, akár az instant kávét választják: mindkét változat selymes és intenzív aromával kel életre a csészében. Az egyedi, lassan forgó dobban történő pörkölésnek köszönhetően az őrölt pörkölt kávét mandarint idéző kellemes citrusos jegyek árnyalják, míg az instant kávé kiegyensúlyozott pörkölt ízvilága egy csipetnyi fekete csokoládés jelleget mutat a csészében.

Topáz: tökéletes drágakő, egyedülálló kávé

Ez a limitált kiadás a maga egyedileg összeválogatott hozzávalóival egy különleges tervezésű csomagolásban érkezik. A természet és a topáz örök szépségének ábrázolásához elegáns dizájn, valamint luxus külső és anyagok társulnak. A topázhoz híven az egyedi kialakítás meleg, élénk és ragyogó színekkel, valamint fényes és csillogó grafikai elemekkel nyűgözi le a fogyasztókat.

Lenyűgöző, egyedi és csak korlátozott ideig kapható

Ez az egyedülállóan új Davidoff Café Limited Edition csak korlátozott ideig lesz kapható 2019 novemberétől. A Topaz tökéletes azon kávérajongók számára, akik értékelik a Zino Davidoff által kínált kíváló minőséget.

Davidoff kávé

Még több
Aktuális