Jennifer Lopez nem kapott fizetést A Wall Street pillangói főszerepéért

A sztár elárulta, milyen indittatásból vállalta el mégis a szerepet

Jennifer Lopez nem kapott fizetést A Wall Street pillangói főszerepéért
2019.11.21. 18:02

Jennifer Lopez elárulta, hogy A Wall Street pillangói című filmben játszott főszerepért valójában nem kapott fizetést.

A Lorene Scafaria által rendezett film egy igaz történetet mutat be: egy csapat sztriptíztáncosnő A Wall Street-en dolgozó, gazdag férfiakat zsebeli ki. A történet eredetileg egy 2015-os New York magazin cikkben jelent meg. A filmben J.Lo mellett Constance Wu, Cardi B és Lizzo is feltűnik.

A GQ magazin interjújában az 50 éves sztár elárulta, hogy nem a pénz miatt vállalta el ezt a projektet.

“Nem kaptam busás fizetséget a munkámért. Ingyen játszottam el a főszerepet és ingyen voltam producere is a filmnek. Én saját magamra támaszkodom, akárcsak ‘Jenny From The Block'(J. Lo így hívja régi énjét, a szegén sorból származó bronxi kislányt). Azt csinálok, amit akarok és amit szeretek.”

Fotó: Getty Images

Amikor arról kérdezték, hogy hasonlít-e Ramonához, a karakteréhez, J.Lo határozott választ adott. “Engem sosem motivált a pénz. Mindig is a legjobb akartam lenni: a legjobb táncos, énekesnő és jó filmekben szerettem volna szerepelni. A pénz ezeknek csak a velejárója.”

Fotó: J.Lo A Wall Street pillangói c. filmben

Az interjú során Lopez a vőlegényéről, Alex Rodriguezről is beszélt, elmondta, hogy mindketten ugyanannyira ambiciózusak és sikerorientáltak. “Keményen megdolgozunk a sikerért. A szenvedélyeink irányítanak minket és ezt szörnyen tiszteljük egymásban.”

Fotó: Jennifer Lopez és Alex Rodriguez, Getty Images

Akárhogy is, a több, mint 400 millió dolláros vagyonával Jennifer Lopez talán megengedheti magának, hogy a szenvedélyét és a hobbiját a pénzkeresés elé helyezze. Főleg akkor, ha egy ingyenes filmes szereplés akár még Oscar-díj jelölést is hozhat neki (legalábbis rengeteg ember szerint esélyes a jelölésre).

a Wall Street pillangói Jennifer Lopez Jenny from the bloc

Még több
Aktuális