Harry herceg könnyekben tört ki legutóbbi beszédében

A sussex-i herceg szava elakadt, mikor arról beszélt, hogyan védelmezné gyermekét

2019.10.16. 20:02

Harry herceget elárasztották az érzelmek a WellChild Díjátadón kedd este.

A sussex-i herceg és hercegné részt vett az évente megrendezett díjátadón, mely a komoly betegségekkel küzdő gyerekek kitartását ismeri el, csakúgy, mint a szüleikét és az ápolóikét.

Harry beszédet is mondott az eseményen, amely során arról beszélt, milyen fontos, hogy most már apaként vesz részt a díjátadón. Elárulta, hogy tavaly ilyenkor még csak ő és Meghan tudták, hogy babát várnak.

Amikor elkezdte beszédét, elöntötték az érzelmek, amint visszagondolt erre az időszakra, és arra, hogy szülőként ők is mindent megtennének, hogy védelmezzék és segítség gyermeküket, akár ha születési rendellenességgel jönne a világra, akár, ha később lenne beteg”.

Egy ponton Harry alig bírta folytatni beszédét, így a konferanszié, Gabby Roslin vigasztalta meg.

„Tavaly, mikor itt voltunk, a feleségemmel első gyermekünket vártuk – senki sem tudta ezt akkor, csak mi – és emlékszem, milyen erősen szorítottam Meghan kezét végig az eseményen, miközben mindketten arra gondoltunk, milyen lesz, amikor majd mi is szülők leszünk” – mondta.

„És most, szülőként itt lenni és beszélni olyan érzéseket kelt bennem, amiket sosem tudtam volna megérteni, amíg nem lett saját gyerekem”.

Micsoda nemes szív!

apa Archie harry herceg meghan markle

Még több
Aktuális