Kate Middleton öccse eljegyezte barátnőjét

Az eljegyzési gyűrű hasonlít Kate örökség gyűrűjéhez.

Kate Middleton öccse eljegyezte barátnőjét
2019.10.08. 18:33

James Middleton eljegyezte barátnőjét, Alizee Thevenet-et. Kate és Pippa Middleton kisebbik testvére Instagramon osztotta meg követőivel az örömhírt. A lánykérés az kirándulás közben történt.

“Már nem titok többé.” – írta Instagram oldalán Middleton. “Boldogan osztjuk meg veletek a hírt.”

A bájos fotón a boldogságtól ragyogó pár ölelkezik. A gyönyörű táj mellett Thevenet zafír eljegyzési gyűrűje is jól megfigyelhető, ami kissé hasonlít Kate Middleton gyűrűjére.

Januárban Middleton és Thevenet csatlakozott Pippa Middletonhoz és férjéhez, James Matthews-hoz a Saint-Barthélemy szigeteki nyaralásukon, amelyen Matthew öccse, Spencer és felesége, Vogue Williams is részt vettek.

James Middleton, Alizee Thevenet, Carole és Pippa Middleton Wimbledonban

Az esküvőről egyelőre semmilyen részletet nem árultak el, így még nem tudni a hivatalos dátumot, sem a helyszínt. James nővére, Kate, és sógora, Vilmos herceg, valamint a gyerekeik, György, Lajos és Sarolta biztosan ott lesznek az esküvőn – valószínűleg kísérő fiúként és koszorúslányként, ahogyan Pippa 2017-es esküvőjén voltak.

James Middleton Harry herceg és Meghan Markle tavalyi esküvőjén is jelen volt, így szinte biztos, hogy a ceremónián ők is ott lesznek.

Kate Middleton királyi család middleton royal family

Még több
Aktuális