Ezért nem lesznek soha Kate Middleton és Meghan Markle legjobb barátnők

Habár nem utálják egymást, a viszonyuk nem teljesen felhőtlen.

Ezért nem lesznek soha Kate Middleton és Meghan Markle legjobb barátnők
2019.09.19. 13:36

Kate Middleton és Meghan Markle között nem dúl belső viszály, de nem is a legjobb barátnők. A US Weekly szerint kapcsolatuk a sógornő szerepkörben merül ki. Egy forrás szerint a hercegnék “sosem lesznek legjobb barátnők, ellenben bármikor kellemesen elbeszélgetnek egymással.” Ennek az lehet az oka, hogy teljesen más élettapasztalatokkal rendelkeznek. A forrás szerint ” egyszerűen csak más világban, más körülmények között nőttek fel”. A kapcsolatuk azonban teljesen rendben van.”

Egy másik forrás szerint Kate és Meghan jó viszonyt ápolnak: az, hogy nem a legjobb barátnők, nem feltétlenül jelenti azt, hogy háborúban állnának egymással. Kate Middleton mindig is kedves volt Meghannal, Harry herceg felesége pedig “a kezdetektől fogva figyelmes és melegszívű Harry összes családtagjával.” – mondta a forrás.

Az ELLE.com még júliusban kiderítette a család egyik közeli barátjától, hogy Kate rendkívül támogató volt sógornőjével annak terhessége idején. Meghan és Harry herceg gyerekének, “Archie-nak a születése közelebb hozta a két női családtagot egymáshoz.” – állította a család barátja.

Meghan és Kate állítólag szándékosan jelent meg együtt a 2019-es wimbledoni teniszbajnokság női döntőjén, szerették volna, hogy az emberek lássák, tényleg jóban vannak. “Kate és Meghan már rég tervezték, hogy közösen mennek az eseményre szurkolni. Nemcsak az izgalmas program miatt, hanem annak a reményében is, hogy bebizonyítsák, a pletykalapok rosszindulatú cikkei a kapcsolatukról hazudnak.”

A People magazin még nyáron megírta, hogy a két hercegné kapcsolatát megnehezítette az is, hogy az egész világ abban reménykedik, szoros barátnőkké válnak. “Nagy nyomás alatt álltak, mivel mindenki azt várja tőlük, hogy legjobb barátnők legyenek.” -mondta a magazinnak egy forrás.

Kettejük kapcsolata azóta egyre jobb, főleg, mióta Meghan és Harry a Kensington Palotából (Vilmos herceg és Kate Middleton otthona) átköltözött a Windsorban található Frogmore Cottage bitrokra. A fizikai távolság, ami ezáltal a munkában és az otthonukban is keletkezett, jót tett akét nő kapcsolatának. Frogmore több órányira található Kensingtontól, vagyis a két családnak már nem kell osztozkodnia semmin.

A különválás miatt, a forrás szerint “sokkal több idejük jut saját családjukra”, mint a munkatársaikra. Úgy tűnik, a távolság az esetlegesen régebben fennálló feszültségeket is elsimította.

Fotók, borítókép: Getty Images

kapcsolat Kate Middleton királyi család meghan markle viszály

Még több
Aktuális