Az ördög Pradát visel musical formájában tér vissza

Még nem tudni, kik bújnak majd a legendás karakterek bőrébe.

Az ördög Pradát visel musical formájában tér vissza
2019.09.18. 14:36

Egy musical Mirandáról és Andy-ről? Imádjuk!

Igen, a 2006-os Az ördög Pradát visel alapján készül a ‘Great White Way’ névre keresztelt musical, amit először 2020 július 14-én, a chicagói James M. Nederlander színházban mutatnak be.

Az előadást augusztus 16-ig fogják játszani, ezután feltehetőleg átköltözik egy Broadway színpadra. Egyelőre nem tudni, ki fogja játszani Meryl Streep legendás szerepét és azt sem árulták el, ki alakítja majd Anne Hathaway és Emily Blunt karakterét. A zenét Elton John fogja szerezni, a dalszövegeket Shaina Taub írja. A musicalt a Tony-díjas Anna D. Shapiro rendezi majd, míg a forgatókönyvet Paul Rudnick írja.

A projekt hivatalos leírása:

“Andy egy ambiciózus, fiatal újságíró, aki állást szerez a nagy presztízsű, New York-i magazinnál. Próbálja túlélni a mindennapokat stílusos, de ijesztő főnöke mellett és rá kell jönnie, hogy választania kell az álmai – hogy elismert újságíró legyen – és a valóság között. Élvezhető, vicces és persze divattal, fényűzéssel átszőtt történet arról, milyen irányba kellene navigálni az életünket és kik akarunk lenni. Az ördög Pradát visel egy új musical lesz, az ikonikus film felfrissített változata. Mert néha a legjobb fashion statement az éneklés.”

A film Lauren Weisberger 2003-ban kiadott best seller regénye alapján készült, Mery Streep számára pedig Oscar-díj jelölést hozott. Nem ez az első eset, hogy népszerű filmeket adaptálnak musicallé, a színházban ez régóta hagyománynak számít. A Micsoda nő, A Beetlejuice és a Moulin Rouge! is mind megjárták már a filmvásznat és a színpadot is.

Fotó, borítókép: Everett

anne hathaway az ördög pradat visel emily blunt film meryl street musical

Még több
Aktuális