Elton John Meghan Markle és Harry herceg védelmére kelt

A hercegipárt kritizálták, mert magánrepülővel utaztak nyaralni.

Elton John Meghan Markle és Harry herceg védelmére kelt
2019.08.22. 07:51

Elton John Meghan Markle és Harry herceg védelmére kelt, miután a hercegi párt kritizálni kezdték a bulvárlapok, mert magánrepülővel utaztak. A hercegi pár és babájuk, Archie kétszer mentek nyaralni az elmúlt hetekben: először Ibizára utaztak, majd Franciaországba mentek, ahol Elton John villájában szálltak meg. 

John, Harry herceg és az énekes férje a HIV fertőzés elleni jótékonysági estjén

Amikor kitudódott, hogy a pár magánrepülővel utazott, néhány bulvárlap kritizálni kezdte őket, hiszen Meghan és Harry a környezetvédelem szószólói.

Legutóbbi kiruccanásukat Elton John és férje, David Furnish otthonában töltötték Nizzában. A 72 éves énekes elmondta, hogy „mélyen megrázták“ a vádak, melyekkel a „rosszindulatú“ pletykalapok támadták Meghant és Harry-t.

View this post on Instagram

I am deeply distressed by today’s distorted and malicious account in the press surrounding the Duke and Duchess of Sussex’s private stay at my home in Nice last week. Prince Harry’s Mother, Diana Princess Of Wales was one of my dearest friends. I feel a profound sense of obligation to protect Harry and his family from the unnecessary press intrusion that contributed to Diana’s untimely death. After a hectic year continuing their hard work and dedication to charity, David and I wanted the young family to have a private holiday inside the safety and tranquility of our home. To maintain a high level of much-needed protection, we provided them with a private jet flight. To support Prince Harry’s commitment to the environment, we ensured their flight was carbon neutral, by making the appropriate contribution to Carbon Footprint™ I highly respect and applaud both Harry and Meghan’s commitment to charity and I’m calling on the press to cease these relentless and untrue assassinations on their character that are spuriously crafted on an almost daily basis.

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on

John Instagram oldalán osztott meg egy fotót a párról, miközben jótékonysági munkát végeznek, és biztosított mindenkit, hogy a magángép a királyi pár védelme miatt volt feltétlen szükséges, melyet egyébként Elton Johnék biiztosítottak számukra, így „nyugodt körülmények között tudtak kikapcsolódni és élvezni a csendes otthonunkat.“

Meghan Markle és Elton John Az oroszlánkirály premierjén, 2019

Azt is elmondta, hogy éppen Harrynek környezetvédelmi kampányban betöltött szerepe miatt John és David gondoskodtak róla, hogy az út karbonsemleges legyen. „Nagyon tisztelem és becsülöm Harry és Meghan elkötelezettségét a jótékonysági tevékenységek iránt, ezért is kérem meg a sajtót, hogy szüntessék meg ezeket a hamis és könyörtelen cikkeket, melyeket már szinte nap minr nap napi közölnek.“ – írta. A királyi pár védelmében – akiknek tavaly volt az esküvőjük – még Harry herceg édesanyjára, a néhai Diána hercegnére is utalt, szerinte ugyanis Harry herceg már csak édesanyja tragikus balesete miatt is megttesz meg midnen tőle telhetőt, hogy biztonságban tudja családját. 

„Diána egy nagyon közeli barátom volt, így mélyen bennem él, hogy rögtön megvédjem Harry-t és családját a sajtó folyamatos jelenlététől és támadásaiól, amik végül Dianát is a halálba kergették.”

elton john harry herceg királyi pár meghan markle royal couple royal family

Még több
Aktuális