Megnyílt a Nespresso első interaktív üzlete hazánkban

A kávérajongók ezentúl egyedi illat- és kostolóélményben részesülhetnek az Andrássy úti boltban.

2019.07.25. 13:41

Júliustól számos innovatív elem teszi még felejthetetlenebbé a kávé vásárlást a Nespresso új üzletében. A márka Budapest legszebb sugárútján, az Operával szemben 2006-ban nyitotta meg első boltját. A megújult belső térben a korábbi, sötét színek helyett világosabb, melegebb, “cappuccino” és “latte” árnyalatok dominálnak.

A bejárat mellett található a kóstolóasztalon azonnal elérhetőek az aktuális kávéújdonságok. Az üzlettér hátsó részét díszítő Atelier asztalnál lehetőségünk van elsajátítani kedvenc kávéreceptünk elkészítésének titkait. Az egyedi illat- és kóstolóélmények mellett még egy VR-szemüveg segítségével is bejárhatjuk a kolumbiai kávétermőterületeket. A Nespresso a vásárlás technikai részleteit illetően is innovatív. A hagyományos kasszapultok megszűntek, a rendelések kávézás közben, tabletek segítségével történnek.

A kávézás élménye mellett a fenntarthatóságnak is kiemelten fontos szerepe van. A bútorok mind újra-erdősítési programokból származó faanyagból készültek, valamint ne felejtsük el a már jól ismert használt-kapszula gyűjtőpontokat sem. A falakon újrahasznosított kapszulákból kirakott, kalocsai mintás dekorációk díszelegnek.

Az üzlet koncepcióját a többszörös design díj-nyertes Edward Barber és Jay Osgerby által alapított Universal Design Studio építészeti és designiroda alkotta meg. Az ünnepi nyitás alkalmából a limitált kávékülönlegességeket is lehetőségünk van megkóstolni.

kapszula kávé kávézó nespresso

Még több
Aktuális